Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hakan Peker le söyleşi

Hoş geldin! Ural23 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Hakan Peker le söyleşi
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hakan Peker le söyleşi Sinan Erçetingöz'ün sunduğu herakşam birbirinden ünlü konukların katıldığı prıgramda bu akşamda dev artist Hakan Peker vardı KENAN ERÇETİNGÖZ'LE AKŞAM KEYFİ! 1548633933 1548633933 hakanpekerlesoylesi5c4e4751299cbhakanpekerlesoylesi5c4e4751299cb http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberaksammmm%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg KENAN ERÇETİNGÖZ'LE AKŞAM KEYFİ YENIDEN DOPDOLU Hakan Peker’in dünden bugüne klipleri ekrana getirildi Hakan Peker, kendisini kıskananların olduğunu söyledi Nasıl böyle genç kalıyorsun diye soruyorlar bu sorudan artık sıkıldım! Ayça İnci beni genç görmeleri benim hoşuma giderdi Hakan Peker müzik dünyasında daima ilkleri kendisinin yaptığını söyledi Hakan Peker ‘Bir Efsane’ adlı şarkısını canlı olarak seslendirdi Hakan Peker, yaş konusunun kendisini germediğini söyledi Hakan Peker, muhafazakarların gecesine niçin katıldığını anlattı Hakan Peker’e canlı yayında sürpriz yapıldı Meşhur sanatçının nişanlısı Ayça İnci Semum filmiyle tepki alacağını düşündüğünü lakin almadığını söyledi Hakan Peker, ‘Karam’ adlı şarkısını canlı olarak seslendirdi…  

858,505Konular
982,617Mesajlar
33,037Kullanıcılar
link67Son üye
Üst Alt