Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hakan Şükür, ABD'de 2 milyon Dolar dolandırılmış

Hakan Şükür, ABD'de 2 milyon Dolar dolandırılmış
0
35

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
FETO%2Dculer%2DHakan%2DSukur%2Du%2Ddolandirdi%2Dmi%2DButun%2Dbirikimimizi%2Dkaybettik%2D%2D230608%2Ejpg

Darbe teşebbüsünün akabinde hakkında yakalama kararı çıkarılan eski AKP İstanbul Milletvekili ve futbolcu Hakan Şükür, ABD'de güvendiği beşerler tarafından dolandırıldığını ve tüm birikimini kaybettiğini açıkladı.

15 Temmuz 2016'da düzenlenen darbe teşebbüsünün akabinde ''FETÖ'' üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan eski AKP İstanbul Milletvekili ve Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür, açıklamalarda bulundu. Şükür, ABD'de güvendiği bireyler tarafından dolandırıldığını ve bunun sonucunda tüm birikimini kaybettiğini söyledi:

“Burada da hem onu da söyleyeyim arkadaşlar, onunla ilgili de bir soru gelmiş. Amerika'da yaşarken çok güvendiğiniz arkadaşlarınızla dolandırılmaya varan şeyler yaşadım ben. Bunun ismi onlar ismine dolandırma mı? Onlar ticaret diyorlar, ben dolandırma diyorum. Yani bir işi bilmemek yahut bir işin sıkıştığı anda parasını kullanmak dolandırıcılıktır. Ben buraya kendi çapımda çocuklarımın sigortasını bozarak, İsviçre'de biraz da birikimimizi getirmiştik. Bunların hepsini biz kaybettik. Esnaflık bilmediğimiz için lisan bilmediğimiz için birtakım yanılgılar yaptık, yanlışlar yaptık kaybettik.'

Bunların içerisinden çıkabilmek çok güç. Yani bir tarafta önemli meşakkatler yaşıyorsunuz, Türkiye'den gelmişsiniz, ayakta kalmaya çalışıyorsunuz, güvendiğiniz beşerlerle bir şey yapalım derken bir de onlardan tokadı yiyorsunuz. İmtihan içerisinde imtihan derler "