Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hakan Taşıyan 7 Ay Süren Tedavinin Ardından Taburcu Oldu

Hakan Taşıyan 7 Ay Süren Tedavinin Ardından Taburcu Oldu
0
42

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-7a23655fb6803b95aae41325d6466621ba6c5a63.jpg

Ankara Kent Hastanesi'nde karaciğer ve böbrek nakli yapılan müzikçi Hakan Taşıyan, yaklaşık 7 ay süren tedavisinin akabinde taburcu edildi.

Hakan Taşıyan, taburcu olmadan evvel Ankara Kent Hastanesi'ndeki tedavi sürecine ait bilgi verdi. Geçen yılın ekim ayında karaciğer sirozu ve böbrek yetmezliği teşhisiyle hastaneye başvuran Taşıyan, yaklaşık 7 aydır tedavi gördüğünü ve 1,5 ay evvel de ameliyat olduğunu söyledi.

Böbrek naklinin, dokuları uyumlu olduğu için kız kardeşinden yapıldığını belirten Taşıyan, sıhhat durumunun yeterli olduğunu tabir etti.

"Gün geçtikçe güzele gidiyorum"

Hayranlarına sevgilerini ileten Taşıyan, "Gün geçtikçe uyguna gidiyorum. En kısa vakitte tekrar yeni bir sayfayla sevdiklerimle birlikteyim inşallah. Daima denetime gelip gidiyorum. Birkaç ay sonra, yaza daha yeterli olacağım. Arayan soran herkese, bütün sevdiklerime, sanatçı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Taşıyan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, ameliyatını gerçekleştiren hekimlere ve sıhhat çalışanlarına da teşekkürlerini iletti.

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt