Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hakan Taşıyan sağlık çalışanlarına saldırıları kınadı! Aklımızı başımıza almamız lazım!

Hakan Taşıyan sağlık çalışanlarına saldırıları kınadı! Aklımızı başımıza almamız lazım!
0
88

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66
hakan_tasiyan_saglik_calisanlarina_saldirilari_kinadi_1658061267_5622.jpg

Geçtiğimiz sene karaciğer ve böbrek nakli olan usta sanatçı Hakan Taşıyan iyileştikten sonra, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Taşıyan,Son dönemde sık sık yaşanan sağlık çalışanlarına şiddete karşı konuşan şarkıcı, hayatını doktorlara borçlu olduğunu söyleyerek bu olaylara tepki gösterdi.

Doktorların "1 aylık ömrün kaldı" dediği arabesk müziğin sevilen ismi Hakan Taşıyan uzun süren tedavi sonrasında sağlığına kavuştu. Yavaş yavaş sağlığına kavuşan Taşıyan, Nişantaşı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

"YAŞAMIMI ONLARA BORÇLUYUM"

Oldukça sağlıklı görünen Taşıyan, son dönemde artan sağlık çalışanlarına saldırı haberlerine tepki gösterdi.

Şarkıcı, "Doktorlar, hocalar yaşayacak ki biz yaşayalım. Böylesine elim saldırılar çok yanlış ve büyük bir hata. Ben uzun süre hastanede kaldım, yaşamımı onlara borçluyum. Onlar olmazsa ben olmazdım. Akıllı olmamız, aklımızı başımıza almamız lazım gelir" ifadelerini kullandı.

Un7MG_1658061477_929.JPG

SAHNELERE DÖNÜYOR

Yakında sahnelerde olacağının müjdesini de veren Hakan Taşıyan, yeni albüm için şarkı seçmekle meşgul olduğunu sözlerine ekledi.

Similar threads

Geçtiğimiz sene karaciğer ve böbrek nakli olan usta sanatçı Hakan Taşıyan iyileştikten sonra, katıldığı bir programda en büyük pişmanlığını açıkladı. Taşıyan, en büyük pişmanlığının 'mesleği' olduğunu söyledi. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE Ankara Şehir Hastanesi'nde çoklu organ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Yaklaşık 4 aydır hastanede yaşam mücadelesi veren ve karaciğer nakli bekleyen usta sanatçı Hakan Taşıyan yapılan tahlillerin ardından ameliyata olmuştu. Ankara Şehir Hastanesi'nde yatan şarkıcıya bugün karaciğer nakli yapıldı. Durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan Taşıyan için sanatçı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Yaklaşık 4 aydır hastanede yaşam mücadelesi veren ve karaciğer nakli bekleyen usta sanatçı Hakan Taşıyan yapılan tahlillerin ardından ameliyata olmuştu. Ankara Şehir Hastanesi'nde yatan şarkıcıya bugün karaciğer nakli yapıldı. Durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan Taşıyan için sanatçı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Hastanede tedavi gören ve durumu kritik olan arabesk müziğin sevilen ismi Hakan Taşıyan için acil yardım talebinde bulunuldu. Bir döneme damgasını vuran şarkıcı Hakan Taşıyan'dan üzücü haber geldi. Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan ve yaklaşık 4 aydır tedavi gören Taşıyan'ın son durumuyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Hastanede tedavi gören ve durumu kritik olan arabesk müziğin sevilen ismi Hakan Taşıyan için acil yardım talebinde bulunuldu. Taşıyan'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama, radyo programcısı Hakan Yılmaz'dan geldi. Yılmaz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Taşıyan ile alakadar olduğunu belirtti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt