Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hakan Ural gerçeği konuştu: Engincan’ı da eleştirdim!

Hakan Ural gerçeği konuştu: Engincan’ı da eleştirdim!
0
128

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
YJFRI_1570442106_3423.jpg

Hakan Ural ve Seda Akgül orijinal bir magazin programı ile ekranların karşında olacak. Son devirlerde magazin yorumculuğu yapan Hakan Ural kimdir? Hakan Ural'ın magazin yorumculuğu yaparken nasıl bir empati kuruyor? İşte, ayrıntılar...

Bir vakitler ekranlarda oyuncu olarak gördüğümüz oyuncu Hakan Ural, daha sonraları magazin sunuculuğu yapmak için oyunculuğa ara vermiştir. Faal bir toplumsal medya kullanıcı olmasının yanı sıra çevre medyada en çok konuşulan ve takip alan isim olmuştur. Yakın vakitte yeni bir magazin programında ünlü sunucu Seda Akgül ile sunuculuğu paylaşacak olan Ural, kimdir? Sunuculuk biçimini benimseyişi hakkında ne tıp tahlillerde bulunmuştur? İşte, cevaplar...

mExja_1570442560_2091.jpg

Magazin yorumculuğuna ait Ural,"Empatiyi hiçbir hengam elden bırakmam. Kimseyi kolay kolay üzmem. Bir oyuncu hakkında icmal yaparken onun anasını de pederini da varsa evladını da düşünürüm. Lakin bu asla kayırmak değil, yalnızca hakkaniyetli olmakla ilgili. Ben yayınımda evladımı, Engin Can’ı da eleştirdim. Zira sen bir sanatçı çocuğuysan ve argümanlı giyiniyorsan bu haber olur. O devir gelecek tenkitlere de açık olacaksın"formunda konuştu.

FJPmf_1570442823_2872.jpg

HAKAN URAL KİMDİR?

Hakan Ural, 10 Mayıs 1967 tarihinde İstanbul’da yerküreye geldi. Anası Ceyhan Cem, pederi müzikçi Selçuk Ural’dır. 16 yaşında modellik hayatına atıldı. Akabinde Yeşilçam’dan üst üste aldığı tekliflerle Yeşilçam sinemalarında konum aldı. Mektep nedeniyle Amerika’ya gidip döndükten sonra 19 yaşında ünlü müzikçi Sibel Can ile evlendi. Evlilik vadesince emlak işine girdi. 1986 yılında Banu Alkan ile birlikte oynadığı Mavi Yolculuk sineması ile tanınan Hakan Ural, 1987 yılında Serpil Çakmaklı, Kusursuz Avcı, Oya Aydoğan üzere birçok isimlerle de ekranlarda oyunculuğunu sergiledi. 

y6kov_1570443416_3433.jpg

2009 yılında “Kolpaçino: Bir Kent Efsanesi” isimli film sinemasında Aydemir Akbaş, Şafak Sezer, Ali Sürmeli ile birlikte performans sergiledi.

JnQH3_1570443565_0307.jpg

Hakan Ural, 2014 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını anlatan Kod Ismi: K.O.Z. sinemasında nokta aldı.

yTsLv_1570443683_6452.jpg

Son devirlerde ekranlarda yayınlanan magazin programları için gelen sunucu ve yorumcu tekliflerini kabul etmiştir. Yakında meslektaşı Seda Akgül ile yesyeni bir magazin programı ile izleyicilerin karşında olacak.

858,475Konular
981,230Mesajlar
29,549Kullanıcılar
ux720Son üye
Üst Alt