Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hakan Yeşilyurt - Adıyaman

Hakan Yeşilyurt - Adıyaman
0
193

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Adıyaman yolu yaman
Vay vay yavrucağım
Aman aman yavrucağım
Don gel dayanamam

Sesimi duy ver elini
Kalk gidek dağlara
Tutun kokan ovalara
Don gel dayanamam

Adıyaman yolu duman
Vay vay yavrucağım
Tay tay yavrucağım
Don gel dayanamam

Gozlerin nereye bakar
Gor gor yavrucağım
Sana neler alacağım
Don gel dayanamam

Similar threads

Ben Yine Kendimle Adaletin can yakıyor Terazi senden yana Cesaretin yola cıkıyor Bilmediğim uzaklara Haklıdır giden aslında Kalmadıysa bu aşkta hicbir hatıra Kalbini dondursen bile guneşe Benzemez hic ilkbahara Sen yine kendinle ben yine kendinle Savaştık yine kaybettik Aşk diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Ercan Demirel birkac gun once orjinal albumunu cıkardıBen albumu dinledim ve bence harika bir album Dinlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorumimagesercandemirelelvedademebanasozleri5adaed016c6eagif Elveda Deme Bana Karsimda durdugunda gozlerine baktigimda Icimden birseyler kopuyor olmuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
En Guzel Turku Sozleri, Tum Turku Sozleri; KırklareliFaruk YılmazTRT İstanbul A Bre Suluman Aga A Bre Suluman Aga Tut Cakal Beygiri Uralım Yuları Sıkalım Kolanı A Bre Suluman Aga Boydalar Oldu Mi Beni Evereyler Haberin Oldu Mi Suluman Aganın Karısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
381
Ay Parçası — Buray - Ay Parçası — Buray (3:49) Zor Sevdiğimden — Sıla - Zor Sevdiğimden — Sıla (3:32) Zifiri — Nahide Babashli - Zifiri — Nahide Babashli (2:07) Zeynep Bastık — Unutursun - Zeynep Bastık — Unutursun (4:53) Zeynebim — Erkan Oğur - Zeynebim — Erkan Oğur (5:44) Zar — Tuğba Özerk -...
Cevaplar
0
Görüntüleme
574
Sepetcioğlu turkusunun sozleri Sepetcioğlu hikayesi Sepetcioğlu bir ananın kuzusu, Hic gitmiyor kollarımın sızısı, Boyleyimiş alnımızın yazısı Yassıl dağlar yassıl aman, Osman Efem geliyor vay vay! Osman Efe de, Osman Efe ha! Halkın gonlunde umut, yureğinde sevgi Zalimler, halk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt