Bakırköy'de kendisine çarpan arabanın peşinden gidince öteki şoförler tarafından yanlış anlaşılarak reaksiyon gören motosikletli Burak Hüseyin Ekseri hata duyurusunda bulundu.
Olay Bakırköy Rauf Orbay Caddesi'nde meydana geldi. İrtibat yolundan, kıyı yoluna bağlanan motosiklet şoförü Burak Hüseyin Ekseri'ye, şerit ihlalinde bulunan araba çarptı.
Çarpmanın akabinde kaygılı anlar yaşayan Ekseri, durmayarak ilerleyen aracın peşine takıldı. Sol şeritte duran bayan şoför ile motosikletli ortasındaki tartışmaya başka şoförler de dahil oldu. Akına uğrayan motosiklet şoförü Burak Hüseyin Ekseri tutanak tutamadan uzaklaşmak zorunda kaldı.
'Çarpan şoför devam etmeye çalıştı'
Ekseri ve avukatı bugün Bakırköy Adalet Sarayı'na gelerek çarpan aracın şoför ile üzerine yürüyen şoförden şikayetçi oldu.
Ekseri, “Olay anından Ataköy'den kıyı yoluna bağlanıyordum. Temas şeridinden sağ şeride geçmek için sinyalimi verdim ve sağ şeride geçtim akabinde araç bana daha süratli bir biçimde vurdu, savruldum. Şaşırtan bir biçimde düşmedim. Akabinde araç durmadı. Korna çalmaya başladım, sağa çek diye bağırdım kaçmaya çalıştı. Bir yerde camını açtı. Şoförün bayan olduğunu bile o anda öğrendi. Araç sol şeritte durdu, öteki araçlarda durdu. Çarpan şoför devam etmeye çalıştı. Ben yaşadığım tehlike ile yalnızca bağırdı Öteki şahıslar olaya müdahale etti. Hakaretler işittim. Olayın yalnızca vur kaç yerine öteki bir halini aldığını anlayınca olay yerinden uzaklaştım' dedi.
'Müvekkilimin annesine küfür etmesi bizi üzdü'
Avukat Levent Özcan ise “31 Mayıs günü müvekkilim Burak Beyefendi yan taraftan kendi şeridini büsbütün tecavüz ederek Burak beyefendiye dokunarak ardından tutanak tutma isteğini büsbütün göz aradı ederek kaçmaya çalışan şoförden sebeple iş buraya ilerledi. Sürücünün bayan olmasından ötürü ardından bir erkeğin olaya müdahalesi de derinden üzdü. Müvekkilim kusursuz bir halde trafikte seyir halindeydi. Bu olay sonucunda mevt tehlikesi yaşadı. Erkeğin müvekkilime, şoförün bayan olduğunu belirterek, müvekkilimin annesine küfretmesi bizi üzdü. Bundan kaynaklı hem trafiği tehlikeye atan bayan şoför hakkında hem de müvekkilime ağza alınmayacak küfürler eden erkekten kabahat duyurusunda bulunacağız ' diye konuştu.
Olay imajı ????