Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hakiki sevgi mi, yahut takıntı mı?

Hakiki sevgi mi, yahut takıntı mı?

Similar threads

Çoğu insan sevgiyle alışkanlığı birbirinden ayırmakta zorlanır Herkesin bildiği üzere aşk, sevgi yaşanması güzel fakat farkedilmesi şiddet Sizce sevgiyle alışılmışlık arasındaki fark nedir? Yani mesela sevgilinden ayrıldığında doğrusu ona aleyhinde olan şey sevgi mi yahut sadece bi alışılmışlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
merhabalar, takriben bir yılı aşkın bir süredir süren bir ilişkim var ilişkimiz yeni başladığında ben sevgilime aleyhinde yalnızca bir beğenme duyuyordum ancak daha daha sonra sevmeye başladım bazen çok büyük kavgalar etsekte üstesinden gelmeyi başardık birçok yönden birbirimize uyuyoruz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Herkese merhaba arkadaşlar Konu ciddi bi konudur, geyik amaçlı açılmamıştır İlkokuldan arkadaşım olan Yiğit, kızlarla çok iyi anlaşır öyle iyi anlaşır ki çevresinde 10 insan varsa 9ı kızdır İyi çocuktur, güzel çocuktur iyi muhabbet eder ama; arada kız gibi davranır Hafiften şişmandır Kilo...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,496Konular
981,871Mesajlar
29,913Kullanıcılar
DerieriSon üye
Üst Alt