Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hakkı Fidan Kimdir, Hayatı

Hakkı Fidan Kimdir, Hayatı
0
133

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Hakkı Fidan hakkında bilgi,
Hakkı Fidan Biyografi,
Hakkı Fidan Kimdir

Cumhuriyet Ahali Partisi (CHP) Bolu İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Fidan, 12 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçimleri öncesinde namzet adaylığını açıklamıştı

Kültür Sitesi Konferans Salonu'nda yapılan törene çok sayıda partili ve köy muhtarları katıldı Hakkı Fidan partilileri salon girişinde eşi Nazile Fidan ile birlikte karşılarken, törene CHP İl Başkanı Mehmet Karakaşoğlu, Milletvekili aday adayları Tanju Özcan, Mehtap Mısırlıoğlu, eski il başkanları, fazla sayıda köy muhtarı katıldı CHP İl Başkanı Mehmet Karakaşoğlu yaptığı konuşmada, seçimlerde Bolu'da zafere gelmek bayan erkek herkesin çalışarak zafere ulaşacaklarını açıklama etti

Milletvekili aday adayı Hakkı Fidan, alkışlar arasında sahneye çıkarak partililere el salladı Kasket giyerek CHP bayrağını sallayan Fidan, konuşmasında kendisine destek veren herkese teşekkür etti Fidan, Ben bu yola sizlerin desteğini alarak çıktım Bolu'da CHP'den milletvekili çıkartmak için var gücümüzle çalışacağız Ben sizden birisiyim Halkın can atarak namzet oldum Allah bu yolda mahcup etmesindedi

Hakkı Fidan saha sonra, eşi Nazire Fidan ve öteki milletvekili adaylarıyla partilileri selamladı *

858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt