Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

'Hakkımda linç kampanyası yürütülüyor'

'Hakkımda linç kampanyası yürütülüyor'
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
'Hakkımda linç kampanyası yürütülüyor' 1549051335 1549051335 hakkimdalinckampanyasiyurutuluyor5c54a5cc726f8hakkimdalinckampanyasiyurutuluyor5c54a5cc726f8 http:staticguncelnetarchive3160TeywaE7ZnHe Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, belirtilen çevrelerin, kendisi hakkında linç kampanyası yürüttüğünü söyledi Cemil Çiçek, sözlerinin peşinde durduğunu belirtti Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, seçimin peşinde Bakanlar Kurulu'nda ve partisinde yaşandığı belirtilmiş krizle ilgili bir değerleme yaptı DTP'nin oylarının Ermenistan sınırına dayandığına yönelik sözlerinin ardındaki durduğunu bildiren Çiçek, Lakin benim kastetmediğim şeylerin açık havada yorumlar yapılıyorsa, bunu söylemedim demekte hakkım Benimde düşünce özgürlüğü hakkım vardır Bu olup bitenlere baktığımızda, bu sözün değerlendirilmesinden öte belli çevrelerin bir linç kampanyasına dönüştürdüğünü de görüyorum Bu yapılabilir Bunlar da olur Ben bu kampanyanın neresindeyim ona da bir görmek gerekli Koronolojik olarak tercih sonuçlarına nasıl baktıkdiye konuştu Bakanlar Kurulu toplantısında bir değerlendirme yaptıklarını açıklayan Çiçek, Pazar akşamı Başbakan’ın bir değerlendirmesi oldu Sonuçta da yaptığımız açıklama, milletimiz büyük bir olgunluk göstermiştir, biz bunu benimsiyoruz Eğer hala vatandaşın bu konuda rüştü ve ehliyeti konusunda tereddüde düşenler varsa, artık demokrasinin geleceği bakımından kimsenin üzüntü duymasına lüzum değildedi Söylediklerinin tercih sonuçlarında ortaya çıktığını belirten Cemil Çiçek, Bunları Türkiye haritasına koyup partiler üstü bir değer biçme yapma gereği varifadesini kullandı  

858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt