Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

haklarım ne?

haklarım ne?
0
128

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
merhabalar ben bir elektrili supurge aldım ancak urunden memnun kalmadım derken toz haznesini takdığımda tozu haznenın dışına yanı supurgenın icinede veriyor o şekilde kulllanmama supurge icin sakıncalı torba taktığımda ilk seferde torbayı patlatttı aldığım reye goturduğumde sorunun benden kaynaklandığını dile getirmeye calıştılar yok iyi kapatamadınız azneyi iyi yerleştiremedini falan ama ben cok dikkatlı olduğuma eminim ancak bunu onlara anlatamadım anlattım ama anlamak istemediler tekrar denemek icin gonderdiler ve ben tekrar denediğimde yine toz haznesinden tozu makınanın icine verdi torbada bu defa patlama yok ancak 2400 wattlık bi cekim gucude yok yerdeki coplerin uzerinden bikac kez gecmem gerekiyor durum bu ben urunden hicmi hic memnun değilim bu arada urun 4 yıl garantili ne yapmam gerekiyor urun ayıplı urun oluyor sanırım iade edip paramı geri alabilirmiyim lutfen acil cevap bekliyorum

858,496Konular
982,178Mesajlar
30,114Kullanıcılar
HRNSRHNNSon üye
Üst Alt