Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hala içinde bi ukte var

Hala içinde bi ukte var

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar,

Ben 5 ay önce kız arkadaşımla çıkmaya başladım şu başlıca dek herşey güzeldi evine gittim annesiyle tanıştım o bizim eve geldi benim annemle tanıştı ve annelerimiz sahiden çok sevdi ve onay verdiben çok bağlandım inkar edemem hani körü körüne derler ya aynen öyleBu yüzden buna hiç kaybetme korkusu veremedim yani hiç ayrılmadım ilişkimizin birincil günlerinde ben bunun istemediği bi kızla konuştum lakin çıkma amaçlı olmasada konuşmam kusur tabikibenden ayrıldı 3 gün daha sonra affettiBen bu olaylardan sonradan onu kaybetme korkusunu yaşadıktan daha sonra daha fazla bağlandım ve bu aile olaylarından sonradan daha fazla sevdim ve ayrıca ona keza kendime laf verdim hiç bi kızla deha konuşmuyorum konuşma imkanım olsa bile kendime engel oluyorum sözümü bikere verdim onun güvenini kazandım sevgime inandırdım ve ardına kadar tutucamYani kısacası bundan böyle ondan başkasını gözüm görmüyo ardına kadar gitmek istiyorumAsıl konuya gelince , benden önce 2 yıl çıktığı bi çocuk vardı ve bu çocuk onun için ilk ti ondan ayrıldıktan 1 yıl sonradan tanıştık ve çıkmaya başladıkOnun beni sevdiğini biliyorum ona karşı içinde bişey olmadığınıdaAma dün eski çıktığının onu sevdiğini ve onları arkadaşlarının ayırdığını sırtından vurulduğunu öğrendive hala ikiside aynı okuldalar ister istemez görüyobana kalbimle hareket etseydim ona giderdim fakat ben ayrıca kalbimle keza mantığımla hareket ediyorum seni istiyorum seni seviyorum seninle mutluyum seninle son almak istiyorum dediHer ne kdar bunları söylesede ' bana kalbimle hareket etseydim ona giderdim' demesi düşündürücü kendimce ve beni çok yıpratıyo bu cümlenyse bana ona karşısında içinde bişey olmadığını sadece görünce eski günlerini hatırlattığını söyledievet bırakamıyorum keza aşkımdan hemde bırakırsam ona dönerde o vakit ne yaparım korkusundanbelkide ona hiç kaybetme korkusu vermediğimden böyle oluyoneyse dün bi karar verdiğini söyledi bensiz yapamayacağını bundan böyle onun hayatında olmayacağını beni istediğini beni çok sevdiğini benim onu mutlu ettiğim kadar kimsenin mutlu edemediğini ve o olduğu sürece benim üzüleceğimi beni ve sevgimi istediğini benimle son elde etmek istediğini söyledi ve küçük bi ayrıntı daha kendi aramızda yüzük bile taktık

Ne şekilde davranıcağımı bilmiyorum ve düşüncelerinizi bekliyorumTeşekkürler

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt