Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hala nasıl sevebiliyorum anlamış değilim.

Hala nasıl sevebiliyorum anlamış değilim.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar yazacaklarım birazcık uzun gelebilir Ama öykü ederek yazdım okurken sıkılmazsınız
Her şey 2010 yılında yaşadığım ilçeye yakın, il merkezinde bir okulu kazanmamla başladı Böylece böyle derken mektep başladı, yurtta kalıyordum Akşam etütleri olur bilen bilir okul başlamadan bir gün önceydi pazar günüydü Sınıfa gittiğimde cümbür cemaat birbirini yeni tanıyordu, fakat benim gözüm bir kişiye takılmıştı, ondan başkasını görmüyordum Aradan bir iki hafta geçti, ben ondan hoşlanıyordum ama daimi mı geçici mi bilmiyordum Ben de zamana bıraktım birbirimizi daha çok tanıyalım falan diye İyi fena 1 ay geçti selamlama naberden öte değildik hatta ara sıra o bile olmuyordu Ve bir akşam yeniden etüte bu vesileyle onu gördüm, lakin tek değildi yanına bir erkek vardı Bilirsiniz kızlar üstteki dönemle çıkmayı çok sever, hele fakat çocuk popülerse İşte o vakit beynimden vurulmuşa döndüm Her gün dua ettim beni sevsin diye Gel süre git vakit okuldaki üç ayımı doldurmuştum Yurt böylece iyi değildi ben de gündüzlü olmaya karar verdim başta yazmıştım yaşadığım ilçeye yakın il merkezinde mektep diye Arada 30km vardı ben de servise yazıldım, 2526 şahsiyet bir servisti Serviste hemen en iyi arkadaşım olan bir kızla tanıştım, ilerde adı geçecek zaten

İşte ilk dönem bitmişti, o da sevgilisinden ayrılmıştı Benim içime baştan bir umut doğdu İkinci dönem başlıyordu, biraz daha fazla konuşuyorduk Daha çok mesajlaşıyorduk gerçi ilk mesajı defalarca ben atardım ara sıra yanıt bile gelmezdi ben de işi vardır falan derdim kendimi avuturdum O vakit ona bir kere çıkma teklifi ettim, kabul etmedi, arkadaş kalalım dedi E napalım istemiyorsa olmuyor, lakin ben onu hala seviyordum
Teneffüslerde defalarca onu uzaktan izlerdim, meğersem o da başkasını uzakta izliyormuş Yeniden dönemin popüler çocuklarından biriyle çıkmaya başladı Çocuk popüler fakat sigara bile içiyordu Ben derdim benle çıkmasa bile mutlu olsun, fakat bu çocuk onu mutlu edemezdi 2dönem her gün o çocuğun facebook hesabında ilişki durumuna bakardım Tekrar her gece dua ediyordum inşallah ondan ayrılır benle çıkar diye, lakin işte olmadı O dönem baştan başa onunla çıktı, dönem sonuna içten ayrıldılar Fakat benim içimdeki coşku da bitmişti bundan böyle Elimde ne vardı? Bir sene her gün edilen dualar, platonik bir aşk ve reddedilme O ise 2 kişiyle çıkmıştı

Yazın onu hatırlamamak için her şeyi yaptım, böylece hatırlamadım da Onu yeniden aklıma getiren, onun da yurttan ayrılıp benimle aynı servise yazılmasıydı İçimde baştan bir umut doğmuştu, keza bundan böyle şansım daha fazlaydı Başladı mektep ilk bir ay normaldi lakin ondan sonra fazla samimileştik Irk bana siz çıkıyor musunuz diye sormaya başladı Başlarda yazmıştım en iyi arkadaşım diye, işte o ikimizin iki taraflı arkadaşıydı ona söyledim bana arabulucu olmaya çalışıyordu Pek böyle mesajlaşıyorduk fakat bu sefer daha iyiydi sözde Arabulucu olan arkadaşım da bundan böyle ana meseleyi ona sormaya başlamıştı ama bana kötü haber geldi Aracı arkadaşım onunla çıksan ne hoş olur falan demiş lakin o benden hoşlanmadığını söylemiş Bundan Böyle bu kaçıncı kere oldu bilmiyorum, ama sebepsiz bir şekilde onu hala çok seviyordum, şayet bir umut

Birincil dönem bitti, sömestırda ben defalarca onu düşündüm, beni sevebilme ihtimalini düşündüm Sanırım o da tekrar başkalarını düşünmüş Mektep başlamıştı ben yine hep onu düşünüyordum İkinci dönemin ikinci haftası yani bu geçtiğimiz hafta serviste bir şeyler konuşuyorlardı 4 vakte kadar kısmetin var falan diyorlardı kızlar buna Ben de en iyi arkadaşım dediğim kıza sorar öğrendim işin aslını İşin aslı şuymuş, benim sevdiğim kızın dersanesinde yakışıklı bir çocuk varmış Yeşil gözlü falan İşte bu çocuk bir yolla benim sevdiğim kızın telefonunu bulmuş aramış, cumartesiye randevulaşmışlar İnanın bu hafta benim için nasıl geçti bilemezsiniz, bu hafta kıyametin kopmasını istedim Ve sevdiğim kız bu konuyu her konuştuğunda öldüm ben Onlarca kez öldüm

İşte o gün geldi çattı
Sevdiğim kız bugün o çocukla buluştu
Büyük ihtimalle sevgili oldular
Lakin ben onu hala seviyorum
Neden sevdiğimi bilmeden seviyorum
Karşılıksız seviyorum

Okuduğunuz için teşekkürler

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt