Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

half life 1 için acil yardım.

Hoş geldin! smrnr16 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
half life 1 için acil yardım.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
arkadaşlar half life da epey ilerledimen sonunda biyere geldimNerdeyse bütün silahları alabiliosun artık geldiğim bölümdecephane can herşey full veriliyor sonra büyükçe yuvarlak bir salona çıkıosun tepede bi kel proffosör var önünde sarı camlı bir büst var pc olan salonun ortasındada bir düzenek var ve biraz zaman sonra ordaki yanlardaki kalın beton direk gibi şeyler yukarı doğru dikleşiyor ve ortadaki düzenekten elektrik oluşmaya başlıyor sonra bir yandan da havada uçan sarı sarı alev topu gibi şeyler atan yaratıklar oluşuyordaha sonra ortadaki düzenek çıldırıyor ve kırmızı ışınlar saçarak öldürüyor sizi profosör gitmelisin ecele et diyor ama nereye gitmeliyim bir türlü bulamadım burayı geçmiş olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt