Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

half life 2 synergy türkçe yama yapamama sorunu

half life 2 synergy türkçe yama yapamama sorunu
0
420

Similar threads

arkadaslar half life 2 substence modunu kuramıyorum acıklamada yerını otomatık bulur dıyor ama bulmuyor ben HL nin içine kuruyorum ama hıc bi degısıklık yok bi fikri olan varmı yardımcı oluırsanız sevınırım
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Arkadaslar uzun zamandır bu 'half life 15' sifreleriyle uğrasıyorum sonunda mütiş sonuc elde etim bunu paylaşmak istiyorum Oyuna girden önce half life 15 ismini 'half life devconsole'ile değistirin Sonra oyuna girin bölümü seçip girinTabın üsteki tusa basın svcheats 1 Yapıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Beyler Half Life 2 steam indirdim counter strikeyle Half Life 2 kuruldu bende onu istiodumda half lifeyi yada csyi açınca steam update d,odu sonra onu bekledim hata verdi kapandı buda resmi: işte foto bu sonra %27 olunca hhata verip kapanıyo internetteki herşeyi denedim olmadı yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Arkadaşlar, Kuzenim Evimde Ve Pc 'me El Koydu Half Life 2 Sarmadı Keretayı Ve İnternet Cafede Gördüğü Half Life 1 'i Oyun Botuyla Oynuyorlarmış Bildiğiniz Güzel, Zorlu Böyle Bir Bot Varsa Lütfen Söyler Misiniz? Ve Nasıl Çalıştırabileceğimide (Yamayı Nereye Kopyalamam Gerektiğini Falan)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
282
Arkadaşlar HALF LİFE 2 oyununun *****'ını buldum , fakat herseyi yaptıkdan sonra ''Updating Steam'' adlı birşey cıkıyor ve ***** yaparken steamı offlıne yaptıgım için yuklenmıyor ne yapabılırım ??
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,938Kullanıcılar
Rzgr27Son üye
Üst Alt