Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Half Life 2 Yardim

Half Life 2 Yardim

Similar threads

oyun savelerini load edince AI Disabled diyor hersey duruyo nasil halletcem
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Oyunu startbat tan çalıştırıyorumİlk gün böyle bi hata yoktuDiğer gün açmaya çalıştığımda böyle bi hata vermeye başladıBirçok bölüm geçtim save dosyasını kopyalayıp tekrar tekrar kurdum fakat hala aynı hatayı veriyorHalf Life 2 ve Half Life 2 Episode 2 de bu hatayı almıyorum Bunlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
ben 1 hafta once cs 15 ve hl setuplarını bilgisayarıma yukledım arastırdım ve once half life ın kurulması gerektigini öğrenince half life ı kurmaya basladım basta bi bosluk cıktı c: den program files ı secip ok dedim sonra couter strike 15 i yukledım cs yi açtığımda hlexe dosyası eksik diyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
yine bn arkadaşlar bu seferde sizlere half life hılesını buldum ve paylastım inş beyenırsınız dedigim gibi sadece emege saygı istersei +rep verebilirsiniz Asagidaki kodlari kullanabilmek için konsol'un aktif olmasi gerekmektedir Konsol'u açabilmek için oyunun kurulu oldugu klasörde oyunu su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Beyler Half Life 2 steam indirdim counter strikeyle Half Life 2 kuruldu bende onu istiodumda half lifeyi yada csyi açınca steam update d,odu sonra onu bekledim hata verdi kapandı buda resmi: işte foto bu sonra %27 olunca hhata verip kapanıyo internetteki herşeyi denedim olmadı yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,496Konular
981,700Mesajlar
29,775Kullanıcılar
mersinatesiSon üye
Üst Alt