Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

half life 3 Haberleri,half life 3 Ne zaman çıkaçak

half life 3 Haberleri,half life 3 Ne zaman çıkaçak
0
98

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
episode 3 ne zaman çıkacak,half life 3 çıkış tarihi

half life 3 ne vakit çıkacak,half life 2 episode 3,2019 half life 3 haberleri,Valve HalfLife 3 çıkışı,half life 3 hakkında data,episode 3 çıkacakmı,HalfLife 3 ün farkı ne

HL dünyasında çoğu oyun gelip geçti HL serisinin ikinci bölümü olarak nitelendirilen Episode 2, 2007'nin Eylül ayında birincil Portal oyunu ve Team Fortress 2'nin yanına piyasaya sürülmüştü Oyunu bölerek satmanın amacı da oyunun hayranlarını pozitif bekleyişlerden kurtarma amaçlı yapıldığı söyleniyor

Half Life 2'ye iki episode gelmesinden daha sonra üçüncü episode büyük bir sabırsızlıkla bekleniyordu Ama Valve'den Gabe Newell'ın açıklamasıyla bir Episode 3 çıkmayacağı resmîleşmiş oldu

Oyun üretim sürelerinin en ince ayrıntısına kadar kısaldığını, ama Valve'nin uzun soluklu projeler üstünde düşündüğünü söyleyen Gabe Newell, DevelopOnline'a verdiği röportajda şunları söyledi: Seçimlerinizi yaymak istiyorsunuz lakin şimdi kısa projeler gerçekleştirmek ya da projeleri kısa sürede son vermek için bir sürü zorlama bulunmakta Fakat bu değişken Şayet bunun için bir sebep bulmam gerekir, ama mutlaka değişken Sadece bir alan içerisine çok fazla yerini belirlemek ve tedbirsiz avlanmak istemiyorum Bizden uzun soluklu projeler de göreceğinizi düşünüyorum, çünkü bunu yapabilme gücümüz var

alıntı:bağımsızlık *

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt