Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

half life class c

half life class c
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar herşeyi denedim svlan 0 falan onu yaptım hamachinin içine dosya aç dediler onuda yaptım ama hala aynı hatayı alıyorum zaten arkadaşla iplerimizde çok yakın benimki 251644915 onunki 25164495 yardım edecek arkadaşlara şindiden teşekkür ederim

Similar threads

Arkadaşlar CS 16 yükledim fakar monitörümün eski oluşundan dolayı Oyun Optionsları + Monitör Ayarlarımdaki Gamma + Brightness larım son seviyede olduğu halde görüntü çok karanlık Aşağıdaki resimdede görebilirsiniz hele Tünelde daha pis bi hal alıyor bu Aydınlatmak için bi Konsol hilesi var mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Beyler Half Life 2 steam indirdim counter strikeyle Half Life 2 kuruldu bende onu istiodumda half lifeyi yada csyi açınca steam update d,odu sonra onu bekledim hata verdi kapandı buda resmi: işte foto bu sonra %27 olunca hhata verip kapanıyo internetteki herşeyi denedim olmadı yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Oyunu startbat tan çalıştırıyorumİlk gün böyle bi hata yoktuDiğer gün açmaya çalıştığımda böyle bi hata vermeye başladıBirçok bölüm geçtim save dosyasını kopyalayıp tekrar tekrar kurdum fakat hala aynı hatayı veriyorHalf Life 2 ve Half Life 2 Episode 2 de bu hatayı almıyorum Bunlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Merhaba frmtr ailesi Öncelikle konuyu yanlış yere mi doğru yere mi açtım bilmiyorum kusura bakmayın Konuya gireyim Ben HalfLife 1'de server kurup arkadaşlarımla oynamak istiyorum İnternette hangi yolu denediysem bulamadım Birinde hlds'de Half life modu görünmüyor, diğerinde görünüyor ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Beyler bende bir sürü sorun vardı fatal error sorunu vb hepsini hallettim , ama oyuna girdim ve çok kasıyor araştırdım 10 değişimi diye birşey var , denedim cfg dosyasını birlikte aç diyip not defteri açtım kodları buldum ve dediklerini yaptım sonra sıra kaydetmeye geldi ama malesef kaydolmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt