Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Halı Üzerindeki Lekeler Nasıl Çıkartılır?

Halı Üzerindeki Lekeler Nasıl Çıkartılır?
0
89

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Evlerimizin az daha büyük bir bölümünde bulunan halı temizliği biz bayanlar için fiilen çok kuvvet ve mücadele isteyen bir iştirÖzellikle de çocuklu evlerde inatçı lekelerin fazla pozitif olduğu halıların temizliğinin ne kadar kuvvet olduğunu kendi evimdkei halılardan biliyorumDefalarca sildiğim ve sonunda lekesinin çıkmasını sağladığım halım vardır

Neyse devam edelim biz evde ayrıca dinç hemde kolay bir halı temizliği için ne yapmanız gerektiğini özetle anlatmaya çalışacağım sizlerleSirke ile halılarını silmeyi denedinizmi hiçŞaşırdınız sanırım kesinlikle çünkü bende birincil duyduğumda doğrusu çok şaşırmıştım ama arkadaşımın sözlerine güvendim ve hemen denedimİnanılmayacak bir netice elde ettim diyebilirim parıl parıl ve lekesiz halılarla karşılışanca eve kilo kilo sirke almaya başladım diyebilirim

neticede sirke ile halılarını silmeyi denemenizi istiyorum mutlaka iyi bir sonuç alacağınızı göreceksinizAyrıca sadece halı yok koltuk sandalye kanğe gibi dğer eşyalarınızın temizliğinde de sirkeyi gönül rahaltığı ile kullanabilirsiniz

*