Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

halil ergün kaza geçirdi

halil ergün kaza geçirdi
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
halil ergün kaza geçirdi hepimizin çok yakından tanıdığı eski sinema oyuncusu ve yaprak dökümünün ali rızası oyuncu halil ergün kaza geçirdi 1548641805 1548641805 halilergunkazagecirdi5c4e6612dca65halilergunkazagecirdi5c4e6612dca65 halilergunkazagecirdi5c4e6612dca65 TABLE align: leftTR TD TD id TR TABLE Ne trafik ne de meslek kazası Halil Ergün'ün başına gelen Meşhur oyuncuyu günlerdir eve mahkûm eden kaza ayrı Halil Ergün'ün yaşadığı şanssız kazayı duyunca derhal aradım, keza geçmiş olsun çağrıda bulunmak, ayrıca de daha detaylı bilgi alıp, kâğıda dökmek için İşte ünlü sanatçının anlattıkları: “Kuşlarıma yem ve de evime küçük otantik eşyalar edinmek nedeniyle çoğu kez giderim Tahtakale'ye Son gidişimde talihsiz bir kaza geldi başıma Kuşlara yem edinmek için girdiğim Tahtakale'nin eski binalarından birinin daha aşağı katına inerken, ıslak ahşap merende ayağım kayınca yuvarlanıp düştüm yere Sol dizimin arkadaki bağları yırtıldı, çelik bir dizlik taktılar bana 34 gündür yatıyorum evde” Halil Ergün'e bir kez daha geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum  

858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt