WhatsApp üzerinden erotik fotoğraflarını belediye başkanı Halil Öztürk'ün isteği üzerine ona gönderen Sümeyra Tilki'nin eşi Ahmet Tilki, açıklamalarda bulundu. Ayrıyeten ortaya çıkan kamera kayıtlarında Whatsapp üzerinden haberleşen lider Halil Öztürk ile sevgilisi Sümeyra Tilki'nin birebir meskende buluştuğu görülüyor.
Elmalı belediye lideri Halil Öztürk'ün makam sürücüsü Ahmet Tilki, yaşananlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Nikahımızı kendisi kıydı, beni de makam sürücüsü yaptı. Bir mühlet sonra karımla münasebeti olduğunu anladım." dedi. Ahmet Tilki'nin kamera kayıtlarında buluştukları da görülüyor dediği imajlar de ortaya çıktı. Ahmet Beyefendi artık iki isme de dava açmak istiyor.
BAŞKA FARKLI GELİYORLAR
2 Haziran'da çekilen imgelerde, buluşma adresine evvel spor bir mont giyen Öztürk'ün özel aracıyla vardığı, akabinde WhatsApp'tan pozisyon attığı öne sürülen Sümeyra Tilki'nin taksiyle adrese geldiği görülüyor. Tilki'nin, uzun kapüşonlu bir pardösü giydiği ve daima cep telefonuyla görüşme yaptığı manzaralara yansıyor.
İKİSİNE DE DAVA AÇIYOR
Hürriyet'e konuşan Ahmet Tilki, "Şu an avukatımın yanındayım hem eşime hem de Halil Öztürk'e dava açıyorum. Artık bundan sonraki süreci Türk adaletine emanet ediyorum. Hak elbette yerini bulacaktır" dedi.
![5f2092f87af5071b6c2600f6.jpg](http://www.patronlardunyasi.com/images/image/5f2092f87af5071b6c2600f6.jpg)
Ahmet ve Sümeyra Tilki, 11 Nisan 2019’da evlenmişti. Nikahlarını da Lider Öztürk kıymıştı.
LİDER ÖZTÜRK'TEN HATA DUYURUSU: 'O YAZIŞMALAR HAYALİ'
Öztürk'ün kelamlı savunma için YETERLİ Parti tarafından Ankara'ya davet edildiği ileri sürülürken, avukatı Elmalı Cumhuriyet Savcılığı'na Ahmet Tilki hakkında iftira, özel hayatın kapalılığını ihlal, şahsî bilgilerin hukuka ters kullanılması ve hakaret savıyla kabahat duyurusunda bulundu. Cürüm duyurusunda şöyle denildi:
"Müvekkil ile şüphelinin eşi ortasında geçtiği sav edilen kelamda yazışmaların imajı servis edilmiştir. Bu yazışmalarda müvekkilin hala kullanmakta olduğu 0532... numaralı sınır numara olarak güya gönderici ismi üzere kaydedilmiş müvekkilin WhatsApp fotosu da gönderici resmi olarak yapıştırılmış ve ortaya hayali bir hesap ile hayali bir yazışma çıkmıştır."
SÜMEYRA TİLKİ: AVUKATIM AÇIKLAMA YAPACAK
Toplumsal medya hesabından yeni bir açıklama yapan Sümeyra Tilki, "Devam eden türel süreç ve dava belgelerinin toplu bir formda hazırlanmasının akabinde, avukatım İbrahim Yanmaz ile birlikte basına gerekli açıklama yapılacaktır" dedi.