Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Halil Sezai Bir Ruzgar Esti şarkısı

Halil Sezai Bir Ruzgar Esti şarkısı
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Halil Sezai Bir Ruzgar Esti sozleri
Halil Sezai Bir Ruzgar Esti şarkı sozu

Halil Sezai Bir Ruzgar Esti şarkısının sozleri

Bir ruzgar esti icinde aşk var sandık
Eskilerden bir şeyler aldık
Sonrasında bu ne bicim bir fırtına
Kendi kendime duşundum oturdumda
Kime ne yaptım anlattımsa
Sordum oteki bana
Ne anlatsam ne soylesem boş
Tarif edilmez duygulardayım
Uzun bir yola cıksam
Arkamda bıraktıklarım ve butun pişmanlıklarım
Olmaz
Biraz huzun aldım
Biraz yalnızlık caldım
Birazda gozlerinden ihanet
Ahhhhh
Biraz ofke kattım sana
Biliyorum aldatıldım
Sonunda bozdum nihayet
Bir ruzgar esti icinde aşk var sandık
Eskilerden bir şeyler aldık
Sonunda bu ne bicim bir fırtına
Kendi kendime duşundum oturdumda
Kime ne yaptım anlattımsa
Aşk savaşında her şey mubahtı

Similar threads

halil sezai paracıkoğlu bir ruzgar esti şarkı sozu, bir ruzgar esti sozleri halil sezai paracıkoğlu, halil sezai paracıkoğlu bir ruzgar esti şarkı sozleri Bir ruzgar esti icinde aşk var sandık Eskilerden bir şeyler aldık Sonrasında bu ne bicim bir fırtına Kendi kendime duşundum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Halil Sezai Bir ruzgar esti sozleri Halil Sezai Bir ruzgar esti şarkısı sozu bir ruzgar esti şarkı sozleri Halil Sezai paracıkoğlu Bir ruzgar esti icinde aşk var sandık Eskilerden bir şeyler aldık Sonrasında bu ne bicim bir fırtına Kendi kendime duşundum oturdumda Kime ne yaptım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Halil Sezai Bir Ruzgar Esti Şarkı Sozleri Halil Sezai Bir Ruzgar Esti Halil Sezai Bir Ruzgar Esti Şarkı Sozleri Bir ruzgar esti icinde aşk var sandık Eskilerden bir şeyler aldık Sonrasında bu ne bicim bir fırtına Kendi kendime duşundum oturdum da Kime ne yaptım anlattımsa Sordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Emirin Yolu Halil Sezai Şarkısı Bir Ruzgar Esti Emirin Yolu Halil Sezai Bir Ruzgar Esti Şarkı Sozleri Halil Sezai Bir Ruzgar Esti Şarkı Sozleri Bir ruzgar esti icinde aşk var sandık Eskilerden bir şeyler aldık Sonrasında bu ne bicim bir fırtına Kendi kendime duşundum oturdum da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Halil Sezai Paracıkoğlu Seni beklerken sozleri Halil Sezai seni beklerken şarkı sozu seni beklerken şarkısı sozleri halil sezai Halil Sezai Paracıkoğlu Seni Beklerken şarkı sozu: Yurudum kendimden uzak , Cok uzak bir sevda duşunme Kayboldum sessizlikte , Hapsoldum bu esir şehirde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,471Konular
981,205Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt