Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Halil Sezai Paracıklıoğlu-Seni Beklerken Şarkısı Sözleri

Halil Sezai Paracıklıoğlu-Seni Beklerken Şarkısı Sözleri
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Halil Sezai ParacıklıoğluSeni Beklerken Şarkısı Sözleri halil sezai paracıklıoğlu seni beklerken halil sezai sezai paracıklıoğlu ile ilgili bilgiler burada melekler En çok tanıdık şarkısı ''İncir Reçeli'' adlı sinema filminde söylediği ''Duman'' adlı parça olan HSezai Paracıklıoğlu İncir Reçeli adlı filmin başrolünde de oynamıştır meleklerhalilsezaiparaciklioglusenibeklerkensarkisisozleri5c57b6278b85calt Çoğu tiyatro oyunu ve dizide de rol bölge Halil Sezai Paracıklıoğlu nun Seni Beklerken şarkısının sözlerini sizler için yayınlıyoruz 1549252131 1549252131 halilsezaiparaciklioglusenibeklerkensarkisisozleri5c57b627bcc89halilsezaiparaciklioglusenibeklerkensarkisisozleri5c57b627bcc89halilsezaiparaciklioglusenibeklerkensarkisisozleri5c57b627bcc89 yürüdüm kendimden uzakta cok uzak bir sevda düsünme kayboldum sessizlikte haps oldum bu tutsak sehirde uzakta mesafelerde uzak dervis oldum daglari astim sair oldum kitap yazdim gece oldum daima saklandim susuz kaldim yagmura aktim hekim oldum ilac bile yaptim rüzgar oldum icine aktim kain oldum rezil oldum raki oldum duman oldum seni beklerken beklerken beklerken  

858,478Konular
981,309Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt