Halil Sezai Paracıklıoğlu Sevda Tanrıçası Şarkısı Sözleri Burada halil sezai paracıklıoğlu sevda tanrıçası şarkısı sözleri ile ilgili bilgiler burada melekler Daha önce fakat konumuzda Halil Sezai Paracıklıoğlu Seni Beklerken şarkısı sözleri hakkında sizlerle paylaşımda bulunmuştuk meleklerhalilsezaiparaciklioglusevdatanricasisarkisisozleriburadamelekler5c57b62221382alt İsteğiniz üstüne HSezai Paracıklıoğlu na ait Sevda Tanrıçası adlı şarkının sözlerini de yayınlıyoruz 1549252126 1549252126 halilsezaiparaciklioglusevdatanricasisarkisisozleriburadamelekler5c57b62250f29halilsezaiparaciklioglusevdatanricasisarkisisozleriburadamelekler5c57b62250f29halilsezaiparaciklioglusevdatanricasisarkisisozleriburadamelekler5c57b62250f29 seni sevda tanrıçası yapan şu aptal gönlüm, değil mi? gözlerin kurdu gönlüme tuzak gözlerinde suçlu, gönlümde bir gökyüzü, masmavi deniz sensiz kimsesiz bundan başka ben sensizken biter bir gün biter elbet bitince ben ben olur muyum insan her gün ölmüyor fakat öleceksem böyle olsun biter bir gün biter elbet bitince ben ben olur muyum insan her gün ölmüyor ki öleceksem senden olsun seni sevda tanrıçası yapan şu aptal gönlüm yok mi? fakat aşk eski bir şarkı saklanmış masallara çığlıklar sancılar deymeyin yarama lakin aşk eski bir günah sessiz bir hatıra