Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Halil Sezai Paracıkoğlu Her Neyse Şarkı Sozu

Halil Sezai Paracıkoğlu Her Neyse Şarkı Sozu
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Halil Sezai Paracıkoğlu Her Neyse şarkı sozleri

Halil Sezai Her Neyse şarkısı sozu

Dumanaltı odalar duvarlar soğuk
Gozlerim yanar yalnızlıktan
Kırılmış aynalar suretler kayıp
Ellerim kanar aramaktan
Oyle bir yokuş ki yol uzak
Oyle bir derin ki kaybolsam
Sesimi duyan var mı
Sesimi duyan var mı
Orda kimse var mı
Neyse her neyse

Sesimi duyan var mı
Sesimi duyan var mı
Orda kimse var mı
Neyse her neyse

Sessizdi bakışlar nefesler donuk
Gozlerim ağlar mutsuzluktan
Kaybolmuş tum yollar
Saatler kayıp
Kahpece sorular fısıltılar
Oyle bir yağmur ki bulunsam
Oyle bir cıkmaz ki yok olsam
Sesimi duyan var mı
Sesimi duyan var mı
Orda kimse var mı
Neyse her neyse

Similar threads

Halil Sezai Her Neyse şarkı sozu Halil Sezai Her Neyse şarkısı sozleri Dumanaltı odalar duvarlar soğuk Gozlerim yanar yalnızlıktan Kırılmış aynalar suretler kayıp Ellerim kanar aramaktan Oyle bir yokuş ki yol uzak Oyle bir derin ki kaybolsam Sesimi duyan var mı Sesimi duyan var mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
seni cektim icime şarkı sozleri halil sezai paracıkoğlu seni cektim icime şarkısı, halil sezai paracıkoğlu seni cektim icime şarkı sozu Seni cektim icime Hava diye, sen diye diye Sınırları zorladım Bitme diye, don diye diye Seni buldum icimde Yara diye, sar diye diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Halil sezai yanıma gel sozleri Halil sezai yanıma gel şarkı sozleri Yanıma gel şarkısı sozu halil sezai paracıkoğlu 2019 halil sezai paracıkoğlu yanıma gel şarkı sozu Aşk ateş olmuş şarabında Sacların sarhoş Aşk huzun olmuş dudağında Geceler sarhoş Yanıma gel, yanıma gel, Yanıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Funda Arar'ın Marmara depremi 10yıl anısına seslendirdiği icler acıtan şarkısı imagesfundaararsesimiduyanvarmisarkisozleri5adae8ca32219 Sesimi Duyan Var mı? Gecenin icinde sis vardı Gecenin icinde huzun Duşler yerle yektandı Golgesinde solgun yuzun Sesimi duyan var mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Marmara Depreminin anısına AKUT ve Tiyatrokarenin ortak calışmasıyla hazırlanmış videodaki şarkı sozleri Buyuk felaketin ardından tam 10 yıl gectiUnutmadık ve unutamayacağız Seyrederken o anı yeniden yaşadım ve gozyaşları icinde izledim 17 Ağustos Marmara Depreminin 10yıl anısına AKUT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,497Konular
982,009Mesajlar
29,992Kullanıcılar
Narko06Son üye
Üst Alt