Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

halil sezai paracıkoğlu olsun gitar akorları

0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
halil sezai paracıkoğlu olsun notaları
halil sezai paracıkoğlu olsun akor

Orjinal ton icin KAPO 5 yapınız

Bm F#m
caresiz icimdeki cocuk;
F#m
bir gunah gibi hep suclu
Em F#m
senin hala, ellerin soğuk
F#m
ve yağmurlu

Bm F#m
icimde her gun olen umutlar var

Em
olsun
F#m
zaten aşklar hep boyle

NAKARAT

Bm
sana bi soz yazdım bugun,
F#m
yolladım ruzgarla
Em
icinde gozyaşı vardı
F#m
kucucuk bir kadınla

Bm
sana bi soz yazdım bugun,
F#m
yolladım ruzgarla
Em
icinde gozyaşı vardı
F#m
kucucuk bir adamla

Bm F#m Em
Aaaaaaay Aaaaaay Aaaaaaay

Bm F#m
caresiz icimdeki cocuk;
F#m
bir yalan gibi hep suclu
Em F#m
senin hala, gozlerin soğuk
F#m
ve yağmurlu
Bm F#m

Bm F#m

Em
olsun
F#m
zaten aşklar hep boyle

alıntı

Similar threads

halil sezai paracıkoğlu yanıma gel gitar akorları halil sezai paracıkoğlu yanıma gel notaları halil sezai paracıkoğlu yanıma gel akor halil sezai yanıma gel akor Em Bm aşk ateş olmuş şarabımda Em Bm Sacların sarhoş Em Bm aşk huzun olmuş dudağımda Em Bm geceler sarhoş F#m...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
halil sezai olsun şarkı sozleri Halil Sezai Paracıkoğlu Olsun Şarkı Sozu Lyrics halil sezai paracıkoğlu olsun sozleri Halil Sezai Seni Beklerken Albumunun 4 parcası olsun şarkı sozleri; Caresiz icimdeki cocuk Bir gunah gibi hep suclu Senin hala ellerin soğuk Ve yağmurlu İcimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Halil Sezai Paracıkoğlu Olsun Şarkı Sozleri Halil Sezai Paracıkoğlu Olsun Şarkısının Sozleri Caresiz icimdeki cocuk Bir gunah gibi hep suclu Senin hala ellerin soğuk Ve yağmurlu İcimde her gun olen umutlar var Olsun zaten aşklar hep boyle Sana bir soz yazdım bugun Yolladım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Halil Sezai Paracıkoğlu Olsun Sozleri Halil Sezai Paracıkoğlu Olsun Caresiz icimdeki cocuk Bir gunah gibi hep suclu Senin hala ellerin soğuk Ve yağmurlu İcimde her gun olen umutlar var Olsun zaten aşklar hep boyle Sana bir soz yazdım bugun Yolladım ruzgarla İcinde gozyaşı vardı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Halil Sezai Olsun Şarkı Sozleri Halil Sezai Paracıkoğlu Olsun Şarkısı Sozleri Caresiz icimdeki cocuk Bir gunah gibi hep suclu Senin hala ellerin soğuk Ve yağmurlu İcimde her gun olen umutlar var Olsun zaten aşklar hep boyle Sana bir soz yazdım bugun Yolladım ruzgarla İcinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,505Konular
982,714Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt