Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

halil sezai paracıkoğlu sevda tanrıcası gitar akorları

halil sezai paracıkoğlu sevda tanrıcası gitar akorları
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
sevda tanrıcası akor,
halil sezai paracıkoğlu sevda tanrıcası gitar akorları,
sevda tanrıcası şarkısı gitar akorları

SEVDA TANRICASI

Dm A
Seni sevda tanrıcası yapan
Bb Dm
Şu aptal gonlum değil mi
Dm A
Gozlerin kurdu gonlume tuzak
A7 Dm
Gozlerin de suclu gonlum de

Dm A Bb
Bir gokyuzu, masmavi deniz sensiz kimsesiz
A7 Dm
Bir de ben sensizken

Dm A
Biter bir gun biter elbet
Bb A7
Bitince ben, ben olur muyum
Dm A
İnsan hergun olmuyor ki
Bb A7
Oleceksem boyle olsunsenden olsun

Dm A )
Seni sevda tanrıcası yapan )
Bb Dm )
Şu aptal gonlum değil mi ) x2
Dm A )
Gozlerin kurdu gonlume tuzak )
A7 Dm )
Gozlerin de suclu gonlum de )

Dm A Bb A7
Ama aşk eski bir şarkı saklanmış masallara
Dm A7 Bb A
Cığlıklar sancılar değmeyin yarama
Dm A Bb A7
Ama aşk eski bir gunah sessiz bir hatıra

Similar threads

Halil Sezai Sevda Tanrıcası Akorları Halil Sezai Sevda Tanrıcası Gitar Akor Dm A7 Seni sevda tanrıcası yapan Bb Dm Şu aptal gonlum değil mi Dm A7 Gozlerin kurdu gonlume tuzak Bb Dm Gozlerin de suclu gonlum de Dm A Bb Bir gokyuzu, masmavi deniz sensiz kimsesiz Bb Dm Bir de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Halil Sezai Sevda Tanrıcası şarkı sozleri Halil Sezai Paracıkoğlu sevda tanrıcası sozleri Sevda tanrıcası şarkısı sozu Halil Sezai Paracıkoğlu 2019 Halil Sezai Paracıkoğlu sevda tanrıcası Seni sevda tanrıcası yapan şu aptal gonlum değil mi Gozlerin kurdu gonlume tuzak Gozlerin de suclu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
halil sezai paracıkoğlu sevda tanrıcası sozleri sevda tanrıcası şarkı sozu halil sezai halil sezai paracıkoğlu sevda tanrıcası şarkı sozu Halil sezai paracıkoğlu ilk albumuyle sevenlerine merhaba diyoralbumun cıkış tarihi ise 21 Kasım Pazartesi işte albumdeki sevilen parcalardan biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Halil Sezai Sevda Tanrıcası sozleri Halil Sezai Paracıkoğlu Sevda Tanrıcası şarkı sozu Sevda Tanrıcası şarkısı sozu halil sezai seni sevda tanrıcası yapan şu aptal gonlum, değil mi? gozlerin kurdu gonlume tuzak gozlerinde suclu, gonlumde bir gokyuzu, masmavi deniz sensiz kimsesiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Halil Sezai Sevda Tanrıcası Şarkı Sozu Halil Sezai Sevda Tanrıcası Seni sevda tanrıcası yapan Şu aptal gonlum değilmi Gozlerin kurdu gonlume tuzak Gozlerin de suclu gonlumde Bir gokyuzu masmavi deniz Sensiz kimsesiz Bir de ben sensizken Yaşlı liman kapkara tabut Da da dada birde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt