Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Halit Ergenç "Bergüzar benim hem eşim, hemde annem" dedi

Halit Ergenç "Bergüzar benim hem eşim, hemde annem" dedi
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Halit Ergenç Bergüzar benim ayrıca eşim, hemde annemdedi halit ergenc halit ergenç bergüzar korel, aşkı, evliliği, resimleri, haberleri hakkında merak ettiğiniz bilgi burada akradaşlar Mükemmel Yüzyıldizisin de ki üstün başarısı ile oyunculuk kariyerinde çabucak zirveye tırmanan Halit Ergenç, eşi hakkında aşk doymuş cümleler kurmuş Melek'lerhalitergencberguzarbenimhemesimhemdeannemdedi5c4eafaf07c66alt 'Bergüzar hem eşim ayrıca de annem' Halit Ergenç'den eşi Bergüzar Korel'le ilgili garip talimatlar 71440 71440 halitergencberguzarbenimhemesimhemdeannemdedi5c4eafaf335e9halitergencberguzarbenimhemesimhemdeannemdedi5c4eafaf335e9 480 320 halitberguzeljpg71440 Halit Ergenç Bergüzar benim hem eşim, hemde annemdedi halitberguzeljpg71440 Halit Ergenç Bergüzar benim hem eşim, hemde annemdedi Halit Ergenç, Pirelli’nin on bininci Formula 1 lastiğini üretişinin şerefine, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen tanıtım partisine katıldı “Motor sporlarıyla uğraşmayı fazla isterdim oysa memur çocuğu olduğum için böyle bir şansım olmadı diyen ünlü oyuncu Anneler Günü için eşi Bergüzar Korel’e bir sürpriz hazırladığını belirtti Ergenç, “Benim üç annem var Birincisi kendi annem, ikincisi kayınvalidem, üçüncüsü ise eşim dedi  

858,496Konular
982,165Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt