Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Halit Ergenç:'Bergüzar'da huzuru buldum'

Halit Ergenç:'Bergüzar'da huzuru buldum'
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Halit Ergenç:'Bergüzar'da huzuru buldum' 1548625372 1548625372 halitergencberguzardahuzurubuldum5c4e25e02dd92halitergencberguzardahuzurubuldum5c4e25e02dd92 http:staticguncelnetarchive7832mdeadVsEhNw Halit Ergenç, Binbir Gece dizisinde başrolü paylaştığı Bergüzar Korel'le birlikte olduklarını açıkladı Halit Ergenç, 'İkimizi de kafa karıştırıcı bir ilişki' dediği Bergüzar Korel'le aşkını kelimelere döktü: Onun yanında huzuru buldum İçimizden gelen bazı şeyler bizi bile şaşırtıyor Birbirimizle olmaya ihtiyacımız varHalit Ergenç, Sabahleyin gazetesi yazarı Şengül Balıksırtı'nın sorularını yanıtladı Yaşam sürprizlerle batmış Kuvvet bir dönemden geçtiğinizi zannederken, aşk her yerde kapınızı çalıyor Hayat hâlâ fazla güç Nedir zorluklar? Bugüne dek kendimi bu dek fazla televizyonda ve gazetelerin magazin sayfalarında görmemiştim Kişiliğimin bu dek irdelendiğini görmemiştim Nasıl bir insan olduğumdan tutun da, neyi nasıl yapıyor olduğumla ilgili bu değin saldırıya uğramamıştım Millet neden vakitlerini ve köşelerini bilgi sahibi olmadan bu konu hakkında düşünce yürütmeye ayırıyorlar, bunu anlayamıyorum Niye bu yeni durumu itiraf etmekte bu kadar zorlandınız? Düşünsenize; birine karşısında bir şeyler hissediyorsunuz, muhtemel olduğu dek ihtiyatlı davranıp, kendinizi deneyip aslında muhakkak olup olmadığınıza karar verene dek bir zaman geçiyor Birileri bize kesintisiz 'evet mi, hayır mı?' diye soru soruyor Bir dakika, durun Biz bunca uzun süren bir arkadaşlığın ardından bir şey yaşıyoruz Ve içimizden gelen bir takım şeyler bizi de şaşırtıyor hemen! Dolayısıyla bizim de zamana ihtiyacımız var buna bir isim verebilmek için Birbirimizle olmaya ihtiyacımız var Bergüzar'ın en çok nesini seviyorsunuz? Geçenlerde Bergüzar'ın ağzından yazılı 'güveni, sakinliği ve huzuru onda buldum' diye bir laf vardı Bu laf fazla hoşuma gitti Ben de içimde bu fırtınalar olurken, bu kadar sıkılırken onunla sakinleşiyorum Ve rahatlıyorum id Ilk kıvılcım Paris'te mi ateşlendi? Evet Doğrusu Paris'e gitme konusunda fazla kuvvet karar verdik Çünkü dedikodular vardı Eğer o seyahatte de birlikte görünürsek falan gibi düşündük Sonuçta Paris hoş geçti Yani Paris'in sizin için özel bir anlamı mı oldu? Evet, Paris'te beraber süre geçirme fırsatı bulduk Sokaklarda dolaşıyoruz, çevre baskısı değil Evet, etrafta böylece çok Türk var lakin orası diğer bir ülke Yani bize dar, her şeyden, her türlü stresten ve bütün baskılardan uzakta geçici rahat bir etraf yarattı Paris Hatta geçmişimizden de uzaktan Bizim için o tatil her şeyden egemen bir mekan ve zamandı  

858,471Konular
981,202Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt