Halka Tatlısı halka tatlisi halka tatlı makinası tatlısı yapılışı tatlısı nasıl yapılır makinası Malzemeler Hamur için 60 gr tereyağı 250 ml su 1 tutam tuz 125 gr un (1 su bardağından 3 yemek kaşığı eksik) 2 adet yumurta pudraşekeri, Şerbet için; 2 su bardağı su 2 su bardağı şeker 1 akarsu kaşığı limon suyu Su tuz ve tereyağı Yapılışı tahta kaşıkla karıştırarak orta irtifa bir İntegral tencerede kaynatın ve unu bir seferde kaynattıklarınızın içine döküp içinde hamur topakları kalmayacak şekilde karıştırın Orta ateşte, karıştırarak bir dakika, hamur top haline gelene dek pişirin Rondo’nun sırça kabında soğumaya bırakın Azura fritözü 160 dereceye ayarlayınŞerbet için su, şeker ve limon suyunu kaynatın ve soğuması için bekletin Azıcık soğumuş hamurun üstüne bir yumurta kırıp Rondo’da karıştırdıktan sonra ikinci yumurtayı atın Hamur sıkma şırıngasına ince yıldız ucu takıp malzemeyi içine koyun Öteki tarafta fritözün sepetini yağa daldırıp çıkartın Şırıngadaki hamuru yağlı kağıt üzerini dilediğiniz şekillendirin id