Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Halo Infinite'in baş yapımcısı stüdyodan ayrıldı

Halo Infinite'in baş yapımcısı stüdyodan ayrıldı
0
140

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

PC
ve mahsusen Xbox tutkunlarının merakla beklediği yeni oyun Halo Infinite kanadında yeni bir gelişme daha yaşandı. Son yayınlanan medyaları ile oyuncuları heyecanlandıran oyunun geliştirici ekibinden Tim Longo, stüdyodan ayrıldığını bildirdi. Bir sonraki nesil Xbox'ın da çıkış oyunlarından bir tanesi olmasıyla, Microsoft'un en değer verdiği girişimlerden bir tanesi olan Halo Infinite kanadında bu üslup bir gelişmenin yaşanması bakalım projeyi nasıl etkileyecek?

Xbox oyunu Halo Infinite'in baş yapımcısı stüdyodan ayrıldı

Halo Infinite girişiminde yeni bir oyun motoru kullanan 343 Industries ekibi, Halo Infinite'i yeni Xbox konsoluyla birlikte piyasaya sürecek. Gerçekçi grafikleriyle kaliteli olacağı söylenen oyunun oynanış mekaniklerinin nasıl olacağı merak ediliyor. Hikaye anlatımına ehemmiyet veren geliştirici ekip, oyunu Xbox One'ın yanında PC platformuna da çıkartacak. Xbox kanadının en güçlü markalarından bir tanesi olan Halo serisi her ne kadar eski ruhunu kaybetmiş üzere gözükse de, Halo Infinite'le bir arada marka görkemli günlerine geri dönebilir. Bakalım Microsoft, bu sefer Halo serisinden beklediğini bulabilecek mi? Daima birlikte göreceğiz.

Similar threads

Yayıncı Microsoft ve geliştirici 343 Industries, Halo Infinite'in 2020'nin sonlarında Xbox One, PC ve yeni duyurulan yeni nesil Xbox konsolu Project Scarlett için çıkış yapacağını duyurdu. Yeni nesil Xbox'ın çıkış oyunu Halo Infinite olacak! Efsanevi serinin bir sonraki kısmı Halo...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
FPS dünyasının merakla beklediği oyunlar arasında yer alan Halo: Infinite'in sistem gereksinimleri açıklandı. Dünya için orta, bizler için yüksek seviye olarak nitelendirilebilecek bilgisayarların minimum gereksinimleri karşılaması beklenirken daha akıcı ve canlı bir deneyim için daha sağlam bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Halo Infinite'in tamamen ücretsiz çoklu oyuncu modu Steam'de ciddi bir açılış yaptı. Şimdiden Steam'in en çok oynanan 10 oyunu arasına girmeyi başaran Halo Infinite, 272.000 eş zamanlı oyuncuya ulaştı. Satırları yazdığım esnada da oyunda 100.000'e yakın oyuncu bulunuyor. Microsoft'un Xbox'ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Halo Infinite’in çıkışına bir yıldan az bir vakit kaldığı bu periyotlarda, oyunda kullanılan yeni nesil oyun motoru hakkında epeyce cüretkâr tahlillerde bulunuldu. Halo Infinite yeni oyun motoru ile geliştiriliyor 343 Industries, Halo Infinite için bir oyundan fazlasını geliştiriyor üzere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Altı yıl… Az buz değil; altı yıldır yepyeni bir Halo tecrübesi için bekliyorum. 2015’te Halo 5’in çıktığı dönemi hatırlıyorum da, o dönem İzmir’e tekrar taşınmıştım ve internet altyapısı olmayan bir evde oturuyordum. Gelmeden önce Metal Gear Solid V’i ön siparişlemiş ve önceden indirmiştim ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,509Konular
982,863Mesajlar
30,651Kullanıcılar
darklawyer07Son üye
Üst Alt