Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Haluk Bilginer Erol Köse'ye Dava Açıyor!

Haluk Bilginer Erol Köse'ye Dava Açıyor!
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Haluk Bilginer Erol Köse'ye Dava Açıyor! erol köse biyografi haluk bilginer, erol köse, dayakçı koca, dava açıyor, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548660987 1548660987 halukbilginererolkoseyedavaaciyor5c4eb0ff8dc66halukbilginererolkoseyedavaaciyor5c4eb0ff8dc66 halukbilginererolkoseyedavaaciyor5c4eb0ff8dc66 Sevgili melekler, Haluk Bilginer,geçtiğimiz günlerde Zuhal OLcay'la evli olduğu zamanlarda onu dövdüğü iddialarında yer alan Erol Köse'ye dava açıyor! Köse, “Pek böyle değil, haykırış figandı yani Artık apartman birbirine girmişti böylece fazla birey taşındı Kaç kere uyarıldılar Aralıksız karakollara gidildi Şikâyete tabi olduğu için o da herhangi bir Anadolu kadını gibi ‘kocamdır yapar‘ deyip şikâyetçi olmuyordu Zuhal Hanım bir gece dayak yiyince ben gittim gözüne pansuman yaptım” diye konuştu Haluk Bilginer ise “Avukatım ilgileniyor Duruşma sürecini peşine düşüp takip edersiniz” açıklamasını yaptı Geçmiş gitmiş bir konuyla lgili böyle talihsiz direktifler yapılması ne değin çirkinOlduysa bile Zuhal Olcay ağzını açmamışken bu atama Erol Köse'ye mi düşerdi,orası yorumsuz  

858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt