Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Haluk Bilginer İle Aşkın Nur Yenginin 6 Yıllık Evliliği Bitiyor mu??

Haluk Bilginer İle Aşkın Nur Yenginin 6 Yıllık Evliliği Bitiyor mu??
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Haluk Bilginer İle Aşkın Nur Yenginin 6 Yıllık Evliliği Bitiyor mu?? Haluk Bilginer İle Aşkın Nur Yengi Boşanıyor mu? Haluk Bilginer İle Aşkın Nur Yengi Ayrılıyor mu? 6 yıldır evli olan Haluk Bilginer Ve Aşkın Nur Yengi acilen ise ayrılıyormuAyrılığın sebebi neymiş bakalım görelimAşkın Nur Yengi kimdir? Haluk Bilginer kimdir? Merak edenler için 1548639208 1548639208 halukbilginerileaskinnuryenginin6yillikevliligibitiyormu5c4e5bee22b86halukbilginerileaskinnuryenginin6yillikevliligibitiyormu5c4e5bee22b86 halukbilginerileaskinnuryenginin6yillikevliligibitiyormu5c4e5bee22b86 Ayrılığın Sebebi İhanet mi? Haluk Bilginer ile Aşkın Nur Yengi'nin 6 yıllık evliliği bitiyor Ayrılığın sebebi ihanet mi? Artist tiyatrocu Haluk Bilginer(58) ile 6 yıl önce evlendiği meşhur şarkıcı Aşkın Nur Yengi(42) ayrılık kararı aldı Nazlı isimli 6 yaşında bir kız çocuğu sahibi olan çift, ayrılık kararı aldıklarını duyurdu Çift yazılı açıklamalarında Aldığımız iki taraflı bir karar sonucunda özel hayatımızı ayırdık Bu konuda, kızımızı da düşünerek mülâkat talep edilmemesini ve alıngan davranılmasını önemle rica ederizcümlelerine yer verdi Bilginer, Yengi ile henüz Zuhal Olcay ile boşanmadan başrol oynadıkları Gözü Kara Şüphedizisinde aşk yaşamaya başlamış ama evli olduğu için bu ilişkiyi uzun vakit gizlemişti 2004'te 12 yıllık eşi Olcay'dan boşanan Bilginer'in Yengi ile ilişkisi 2005'te Ömerli'deki evinin balkonunda sabah kahvaltısı yaparken çekilen fotoğrafıyla belgelenmişti Bu ilişkiyi 4 yıl bekledimÜzerinde bornozuyla objektiflere takıldığı fotoğrafı magazin gündemine bomba gibi zihin Ben bu ilişkiyi 4 sene bekledimdediği öğrenilen Yengi, 2006'da Bilginer'le düğün masasına oturmuştu Kızları dünyaya geldikten daha sonra mutlulukları çoğalan çiftin de şu anda yuvasının ihanet yüzünden çatırdadığı konuşuluyor Kıskançlık üstüne psikolojik tedavi gördüğünü gizlemeyen ve röportajlarında Kıskançlık bende ölümsüz, Haluk birine fazla ilgi gösterdiyse, o da içimi acıttıysa, saklamam söylerimaçıklamasını yapan Yengi, ayrılık kararı sonradan kızıyla Acarkent'teki evinde kalmaya başladı Bilginer'in de geçen sene satın aldıkları, Yengi'nin de dekorasyonuyla yakından ilgilendiği Ömerli'deki Kasaba Evleri'nde kaldığı öğrenildi Alasya: Haluk Bilginer ağabeyimdir Bilginer'in Yengi ile ayrılığın nedeninin ihanet olduğu iddiası ortaya atıldı Artist aktörün tiyatrosu Oyun Atölyesi'nde beraber oynadığı Evrim Alasya (32)ile yakınlaştığı öne sürüldü Aşkın Nur Yengi ile de arkadaş olduğu bilinen Alasya, önceki hafta Mükemmel Asırda Nebahat Çehre'nin gençliğini canlandırmış ve muhteşem benzerliğiyle şaşkınlık yaratmıştı Haluk Bilginer'in eşinden ayrıldığını dün duyduğunu söyleyen Alasya, iddialar için Böyle bir olayda adım geçtiğini duyduğum an ellerim titredi Ben 4 yıldır Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam'ın gösterme yönetmeni Bülent Özer'le beraberim Bu söylentiler benim ilişkimi de tehlikeye sokuyor Haluk Bilginer ustamdır, ağabeyimdir, benim babam yaşındadır ve beni kızı gibi sever 6 yıldır onun tiyatrosundayım Aşkın hanımı da tanımıyorum Kim böyle bir iddiayı ortaya atıyorsa ya da kimin böyle bir şüphesi varsa, ben burdayım Böyle bir şey yaşasam çıkıp söylerim Kaçak göçek yaşamam Yarın Haluk Bilginer'le oyun için İngiltere'ye gidiyoruz Turne öncesi keyfimiz kaçtıdedi  

858,480Konular
981,425Mesajlar
29,590Kullanıcılar
Üst Alt