Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Haluk Levent Nenni Şarkısı

Haluk Levent Nenni Şarkısı
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Haluk Levent Nenni şarkı sozu
2019 Haluk Levent Nenni
Haluk Levent Nenni 2019
Haluk Levent Nenni sozleri

Elmalıdan cıktım yayan
Emmim atla dayım yayan
Dayan hey dizlerim dayan
Bebek beni delieyledin
Yaktı yıktı kul eyledi oy

Nenni nenni nenni nenni nenni nenni bebek oy

Deve var deveden yuce
Deveyi yuklettim gece
Nicedeyim anam nice
Bebek beni delieyledi

Bir taş attım yuvarlandı
Gitti beşiğe dayandı
Yavrum uykudan uyandı
Bebek beni delieyledin

Bebek beni ne eyledi
Yaktı yıktı kul eyledi

Similar threads

Barış Manco Nenni Bebek Şarkı Sozu Elmalıdan cıktım yayan Emmim atla dayın yayan Dayan hey dizlerim dayan Bebek beni neyledin Yaktın yıktın kul eyledin oy Nenni nenni nenni nenni nenni nenni bebek oy Nenni nenni nenni nenni nenni nenni bebek oy Eve var deveden yuce Deveyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Bebeğin Beşiği Camdan Turku Sozleri Bebeğin Beşiği Camdan Turkusunun sozleri bebeğin beşiği camdan ninnisinin sozleri Bebeğin beşiği camdan Yuvarlandı duştu damdan Beş babası gelir Şam'dan Nenni de nenni de nenni de bebek Kızlar gelin caydan gecek Cay bulanık nerden icek Bebek olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Turkmenlerin anlattıklarına gore, bundan 350400 yıl kadar once Toroslar’da Avşar boyunun oymakları gocer olarak yaşarlardı İşte o sıralar bir oymak beyinin oğluyla başka bir oymak beyinin kızı dillere destan bir duğunle evlenirler Bunların tam yedi yıl cocukları olmaz Ondan dolayı aileler de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Bebek Turkusu ve hikayesi Bebek Turkusu hikaye Elmalı'dan cıktım yayan Dayan hey dizlerim dayan Emmim atlı, dayım yayan Bebek beni del eyledi Yaktı yaktı kul eyledi Vakit sabahın seheri Koyun kopekleri acı acı havlıyor Duşmana saldırır gibi havlıyor kopekler Biraz sonra koyde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
245
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt