Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Haluk Levent: Robin Hood'u tanıyorum

Haluk Levent: Robin Hood'u tanıyorum
0
35

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
Ahbap%2DDernegi%2DElazig%2Ddaki%2Ddepremzedeler%2Dicin%2D2%2Dmilyon%2Dlira%2Dtopladi%2D231091%2Ejpg

Sanatçı Haluk Levent, "Türkiye'de birçok gecekondu mahallesine giderek veresiye defterlerini satın alması başta olmak üzere yoksul insanlara birçok yardımda bulunan Robin Hood, kimliğini açıkladı. Robin Hood olduğunu söyleyen Erdoğan Uludağ, 'Kimliğimi Haluk Levent'in isteğiyle açıklıyorum' dedi" ifadesiyle yayınlanan habere dair paylaşımda bulundu.

Levent, "Böyle bir şey yok. Sevgili Erdoğan kardeşimiz de bir hayırsever ve o da zaten Robin Hood olmadığını söyledi. Ben ise Robin Hood’u tanıyorum. O isterse ismini açıklarım ama istemiyor" dedi.

Similar threads

Türkiye geçtiğimiz yıldan bu yana dikkat çeken gizemli bir hayırseveri konuşuyor. İstanbul'da Hasköy, Şahintepesi ve Tuzla Mimar Sinan mahallelerindeki gecekondularda oturan dar gelirli ailelere içerisinde bin TL bulunan zarfları dağıtan yardımsever için Robn Hood benzetmesi yapılıyor. ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Son dönemlerde gecekondu mahallelerinde ortaya çıkarak ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunan gizemli hayırseverin kim olduğu büyük bir merak konusuydu. 'Robin Hood' olarak tanınan bu kişinin iş insanı Erdoğan Uludağ olduğu öne sürüldü. Ahbap'ın kurucusu sanatçı Haluk Levent ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Mart ayında İstanbul'da gecekondu mahallelerinde ihtiyaç sahiplerinin kapılarının altından içinde 1000 TL olan zarflar bırakılmaya başlandı. Kimliği belirsiz aynı kişi bakkallara gidip, maddi sıkıntı çeken ailelerin veresiye borçlarını da kapatıyordu. Önce Beyoğlu'ndaki Hasköy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
İstanbul’un çeşitli semtlerinde dar gelirli ailelere para dağıtan hayırsever iş insanı, bu defa 6.8 büyüklüğündeki sarsıntının vurduğu Elazığ’da ortaya çıktı. ‘Robin Hood’ olarak anılan iş insanı, kent merkezi ve köylerde meskenleri hasar gören depremzedelere zarf içinde para yardımında bulunup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt