Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Haluk Levent'ten Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu için duygusal paylaşım

Haluk Levent'ten Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu için duygusal paylaşım
0
46

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
haluk_leventten_baris_akarsunun_annesi_hatice_akarsu_icin_duygusal_paylasim_1636095783_744.jpg

Ünlü müzikçi Haluk Levent Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu'nun hayatını kaybetmesinin akabinde toplumsal medyadan duygusal bir paylaşım yaptı. Levent, Akarsu'nun annesinin vefat ettiğini Star TV'deki yeni programının canlı yayınında öğrendiğini tabir etti.

Geçtiğimiz yıllarda çok genç yaşta trafik kazası geçirip hayatını kaybeden ünlü müzikçi Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu, 15 gündür ağır bakımda verdiği hayat uğraşını kaybetti.

Dün akşam saatlerinde Star Tv'de yayın hayatına giren programında canlı yayın sırasında Hatice Akarsu'nun vefat haberini öğrendiğini tabir etti. Programında muhtaçlık sahiplerine yardım toplayan Haluk Levent toplumsal medya hesabından ıstırabını lisana getirdi. 

Toplumsal medya hesabından paylaşım yaparak kederlerini lisana getiren Levent, "Bugün Star TV canlı yayınında haberi aldım.
İçim kan ağladı. Oğlunu çok özlüyordun ondan oldu biliyorum. Güle güle Hatice anne" notunu yazdı.

haluk leventin hatice akarsu paylaşımı

858,497Konular
982,543Mesajlar
30,279Kullanıcılar
Muhammed16Son üye
Üst Alt