Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Haluk Levent'ten kelebek hastası Elfida'ya duygulandıran sürpriz

Haluk Levent'ten kelebek hastası Elfida'ya duygulandıran sürpriz
0
106

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
27
haluk_leventten_kelebek_hastasi_elfidaya_duygulandiran_surpriz_1564381816_4166.jpg

Ünlü sanatçı Haluk Levent, kelebek hastası olan ve tam bir Haluk Levent hayranı olan Elfida Gündüz için sürpriz bir doğun günü düzenledi.

Ünlü sanatçı Haluk Levent, toplumda kelebek olarak da bilinen epidermolizis hastalığıyla ilgili tedavi gören Elfida Gündüz'e bir sürpriz doğum günü hazırladı. Levent, İzmir'de yaşayan Elfida'ya,  "İyi ki Doğdun Elfida" yazılı not bulunan bir pasta götürdü.

Gündüz, Levent ile ilk kez geçtiğimiz yıl, 'Kelebek Etkisi' adlı bir oyun sayesinde tanışmıştı. Elfida, duygularını şu sözlerle açıkladı:

"Haluk abi bana verdiği sözü 12. yaş günümde tuttu. Yeni yaşımı onunla kutlamanın mutluluğunu yaşadım. Bu, benim için hayatım boyunca unutamayacağım en güzel doğum günü hediyesi oldu. İyi ki Haluk abim var." 

Similar threads

Ünlü sanatçı Haluk Levent, kelebek hastası olan ve tam bir Haluk Levent hayranı olan Elfida Gündüz için sürpriz bir doğun günü düzenledi. Ünlü sanatçı Haluk Levent, toplumda kelebek olarak da bilinen epidermolizis hastalığıyla ilgili tedavi gören Elfida Gündüz'e bir sürpriz doğum günü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Yaptığı yardımlarla herkesin gönlünde taht kuran ünlü şarkıcı Haluk Levent bir kez daha hareketiyle herkesten tam not aldı. Levent, küçük bir hayranına verdiği sözü tutu ve konserinde kanseri yenen bir çocuk ile dans etti. İşte duygulandıran o anlar.. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle duyarlı şarkıcı Haluk Levent, konserini iptal etti. Elazığ'da olan üzücü depremin ardından milyonların sevdiği şarkıcı Haluk Levent, Bursa konserini iptal etti. Konseri yapmanın hiçbir anlamının kalmayacağını belirten Levent...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Sunucu Jülide Ateş’in 16 Nisan Perşembe akşamki konuğu Türk Rock Müziği'nin başarılı temsilcisi ve kurduğu Ahbap Platformu ile yardımlar yaparak büyük takdir toplayan duyarlı şarkıcı Haluk Levent oldu. Milyonların sevgisini kazanan şarkıcı Haluk Levent, özel hayatından fikirlerine, Ahbap...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 33 yaşındaki Çiğdem Arık, 4'üncü evredeki meme kanserini, uygulanan tedavi ve eşinin desteğiyle 1 yılda yendi. Duyarlı şarkıcı Haluk Levent, aile ile birlikte çifte telli oynayarak sözünde durdu. Anadolu Rock Müziği'nin güçlü seslerinden Haluk Levent'in meme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt