Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hamallık Yaptı, Ayakkabı Boyadı ................

Hamallık Yaptı, Ayakkabı Boyadı ................
0
232

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hamallık Yaptı, Kundura Boyadı Hamallık Yaptı, Ayakkabı Boyadı ABD'den Burs AldıBabasıyla hamallık yapan, kundura boyayıp simitçilik yaparak okuyan Siirtli İdris, ABD'nin Brown Üniversitesi'nden bütün burs kazandı İdris'in en büyük gerçek dışı ise dönünce siyasete atılmak İdris Kara 18 yaşında İlköğretim 8 sınıfı bitirene kadar Siirt'ten dışarıda hiç çıkmadı Yaz tatillerinde hâlâ Siirt'e giden ve babası ile birlikte hamallık yapan İdris, ABD'nin en iyi 8 üniversitesinin oluşturduğu Ivy Leaguesınıfından sekiz okuldan biri olan Brown'dan bütün burs kazandı 48 bin 600 dolar tutarında bütün burs şampiyon İdris, üniversiteyi bitirdikten daha sonra Türkiye'ye dönüp politikaya atılmak istiyor İdris, 35'i son sınıfta 202 öğrencinin üstün ve özel kabiliyetli çocuklara yatılı eğitim veren Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi'nin (TEVİTOL) yurtdışı üniversitelerden tam burs kazanan 8 öğrencisinden biri Daha fazla alt ve orta kazanç gruplarından, IQ'ları 130'u aşan çocukların sınav ile kabul edildiği lise, bütün burslu mezun ettiği öğrencilerini yine tam burslu olarak tanıdık olmayan üniversitelere gönderiyor BABASI YEŞİL KARTLI İdris, yeşil kartlı hamal bir baba ile okuma yazma bilmeyen annenin 7 çocuğundan en büyüğü Babası parasızlık yüzünden ilkokula gönderemeyeceğini söyleyince okul masraflarını da kimi zaman boyacılık kimi zaman çaycılık yaparak karşıladı 8 sınıftayken okul müdürü, İdris'e TEVİTOL'den söz edip onun adına tatbik yaptıklarını söylemesi hayatını değiştirdi Geçen sene kültürlerarası öğrenci başkalaşım programı AFS ile, bir sene liseyi ABD'de okuyan başarılı genç, 48 bin 600 dolarlık bursla 243 takvim tarihe sahip Brown Üniversitesi'ne kabul edilince Acaba kalıp aileme mi baksamdiye uyuşmama yaşamış Ancak ailesi Git kendini kurtardeyince kararını vermiş Milletlerarası ilişkiler okuyacak olan İdris gerçek dışı ise, iyi bir iş bulup ailesine bakımlı bir hayat sunabilmek  

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,338Kullanıcılar
kanka555Son üye
Üst Alt