Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Haman hakkında ayetler

Haman hakkında ayetler
0
253

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Haman hakkında ayetler

Ve o yerde onları hakim kılmak; Firavun ile Haman'a ve ordularına, onlardan (İsrailoğullarından gelecek diye) korktukları şeyi gostermek (istiyorduk)
Kasas : 6

Nihayet Firavun ailesi onu yitik cocuk olarak (nehirden) aldıO, sonunda kendileri icin bir duşman ve bir tasa olacaktı Şuphesiz Firavun ile Haman ve askerleri yanlış yolda idiler
Kasas : 8

Firavun: Ey ileri gelenler! Sizin icin benden başka bir ilah tanımıyorum Ey Haman! Haydi benim icin camur uzerine ateş yak (ve tuğla imal et), bana bir kule yap ki Musa'nın tanrısına cıkayım; ama sanıyorum, o mutlaka yalan soyleyenlerdendir, dedi
Kasas : 38

Karun'u, Firavun'u ve Haman'ı da (helak ettik) Andolsun ki, Musa onlara apacık deliller getirmişti de onlar yeryuzunde buyukluk taslamışlardı Halbuki (azabımızı aşıp) gecebilecek değillerdi
AnkebUt : 39

Similar threads

Hâman hakkında ayetler Ve o yerde onları başat kılmak; Firavun ile Hâmân'a ve ordularına, onlardan (İsrailoğullarından gelecek diye) korktukları şeyi kullanmak (istiyorduk) Kasas : 6 Nihayet Firavun ailesi onu yitik çocuk olarak (nehirden) aldıO, sonunda kendileri için bir düşman ve bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
245
Karun hakkında ayetler Karun, Musa'nın kavminden idi de, onlara karşı azgınlık etmişti Biz ona oyle hazineler vermiştik ki, anahtarlarını guclukuvvetli bir topluluk zor taşırdı Kavmi ona şoyle demişti: Şımarma! Bil ki Allah şımarıkları sevmez Kasas : 76 Karun'u, Firavun'u ve Haman'ı da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Firavun hakkında ayetler Hatırlayın ki, sizi, Firavun taraftarlarından kurtardık Cunku onlar size azabın en kotusunu reva goruyorlar, yeni doğan erkek cocuklarınızı kesiyorlar, (fenalık icin) kızlarınızı hayatta bırakıyorlardı Aslında o size reva gorulenlerde Rabbinizden buyuk bir imtihan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
227
Musa ( as ) hakkında ayetler Musa'ya kırk gece (vahyetmek uzere) soz vermiştik Sonra haksızlık ederek buzağıyı (tanrı) edindiniz Bakara : 51 Doğru yolu bulasınız diye Musa'ya Kitab'ı ve hak ile batılı ayıran hukumleri verdik Bakara : 53 De ki: Biz, Allah'a, bize indirilene, İbrahim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Musa ve Harun , Firavun ve İsrailoğulları hakkında ayetler Musa kavmine demişti ki: Ey kavmim! Şuphesiz siz, buzağıyı (tanrı) edinmekle kendinize kotuluk ettiniz Onun icin Yaradanınıza tevbe edin de nefislerinizi (kotu duygularınızı) oldurun Oyle yapmanız Yaratıcınızın katında sizin icin daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,497Konular
982,551Mesajlar
30,288Kullanıcılar
harun.72Son üye
Üst Alt