Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hamdi Akın'dan açıklama: Maçakızı'yla kesinlikle anlaşma yok!

Hamdi Akın'dan açıklama: Maçakızı'yla kesinlikle anlaşma yok!
0
56

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
Hamdi%2DAkin%2Dkoyunde%C2%A0misafir%2Dagirladi%2D237580%2Ejpg

Akfen Holding İdare Şurası Lideri Hamdi Akın, 300 milyon lira yatırımla Bodrum Türkbükü'nde çağdaş bir köy projesi geliştirmiş, Tabanlıoğlu Mimarlık'a tasarlattığı projesine de Bodrum Loft ismini vermişti.

Akın, daha temeli atılmadan 'köy'ün işletmesi için Sahir Erozan ile iştirak yapmış ve hatta köyün adını Maçakızı Loft olarak değiştirmişti. Bu yaz açılan projenin ismi Maçakızı Loft olacaktı.

Maçakızı'nın işvereni Sahir Erozan, Hamdi Akın'a son anda, "Bu sene koronavirüs var. Ben Maçakızı Loft'u açmayacağım" demiş. Bunun üzerine Hamdi Akın'da, 'İş başa düştü' diyerek projeye kendisi devam ettirmişti.

Bunun üzerine Hamdi Akın, aylarca uğraşarak Bodrum Loft'u 1 Temmuz'da hizmete açtı.36 villadan oluşan çağdaş köyün birinci kiracıları ortasında; Özcan-Aylin Tahincioğlu, Volkan Ekinci, Elif Dürüst üzere pek çok ünlü ismin oldu. Köye Aydın Doğan, Cem Boyner, Fettah Tamince üzere kıymetli isimler konuk oldu.

Akın, çocuklarıyla işin başına geçip köyü 1 Temmuz'a yetiştirmiş, hatta 36 villayı da kiraya vermeyi başarmıştı.

Sabah'tan Bülent Cankurt, bugünkü köşe yazısında "Öğrendim ki, iki eski dost barışmış ve tekrar iş ortağı olmuş. Artık ortalarına kim girdi; Erozan, Akın'ın gönlünü nasıl aldı bilmiyorum ancak bir yıl gecikmeli de olsa Sahir Erozan işin başına geçecekmiş. Pek başarılı bir dönem geçiren köye bakalım Sahir Erozan neler katacak, önümüzdeki yaz göreceğiz…" diye yazdı.

Patronlardunyasi.com'a açıklama yapan Hamdi Akın, "Kesinlikle Maçakızı'yla bir mutabakat olmadığı bunan sonra Bodrum Loft olarak projeyi devam ettireceklerini söyledi. Akın, birinci sene olmasına karşın projenin çok başarılı geçtiğini, önümüzdeki yıllar içinde şimdiden rezervasyonlar aldıklarını kaybetti.

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,749Kullanıcılar
lekesizSon üye
Üst Alt