Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hamele-i Arş Melekleri

Hamele-i Arş Melekleri
0
232

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Hamelei Arş i Hakkında Data

Hamelei Arş, arşı taşıyan meleklerin adıdır Kur'an'da haklarında şöyle buyurulur: Arşı yüklenen, bundan başka onun çevresinde bulunanlar (melekler) Rablerini hamd ile tesbih ederler O'na iman ederler(elMü'min 407) *

Similar threads

Arşı taşıyan melekler Allahu Teâlâ'nın Arş'ı taşımakla vazifelendirdiği sekiz müvekkel melek Arşın mahiyetini bilmediğimiz gibi bu meleklerin arşı taşıma keyfiyetini de bilemiyoruz Gök yarılmış ve o gün bitkin bir hale gelmiştir onun çevresindedir Ve o gün Rabbının Arş'ını, onların da üstünde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Arşı taşıyan melekler Allahu Teâlâ'nın Arş'ı taşımakla vazifelendirdiği sekiz müvekkel melek Arşın mahiyetini bilmediğimiz gibi bu meleklerin arşı taşıma keyfiyetini de bilemiyoruz Gök yarılmış ve o gün bitkin bir hale gelmiştir onun çevresindedir Ve o gün Rabbının Arş'ını, onların da üstünde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Allahü teâlâ âyeti kerîmede meâlen buyurdu ki: Hamelei Arş melekleri ve Arşın etrâfında tavâf eden (dönen) melekler Rablerini tesbîh ederler ve vahdâniyyetini (birliğini) tasdîk ederler ve mü'minler için (af ve) mağfiret isterler (Mü'min sûresi: 7) Sûrun birinci üfürülmesinde, dört büyük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Hamelei Arş melekleri hakkında bilginiz varmı Merhaba arkadaşlarBen Hamelei Arş melekleri hakkında data arıyorum, lütfen tezgâhtar olurmusunuz bana?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
ŞUURLU VARLIKLAR ÜÇ DÜR 1 İnsan Akıl ve şehvet sahibidir 2 cin :Akıl ve şehvet sahibidirİnsanlardan farkı görünmemeleridirŞeriatın bütün hükümleriyle mükelleftirler ALLAH’u teala cc “ben insanları ve cinleri sadece bana ibadet etsinler için yarattım (zari at suresi 56 ) 3 melek:Sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,497Konular
982,550Mesajlar
30,286Kullanıcılar
yasiinakbsSon üye
Üst Alt