Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hamile kalma ihtimalim?

Hamile kalma ihtimalim?
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Gebe kalma ihtimalim? Merhaba; ben erkek arkadaşımla 45 kere ilişkiye girdim ama hiç içime boşalma durumu olmadı Ben fazlasıyla korkuyorum gebe kalırmıyım die mide bulanması, kasıkların ağrıması gibi herzamanki belirtiler bende değil ama daha yeni diye başka belirtiler arıyorum Adetim 4gün gecikti ben daha çok endişelenmeye başladım karnımda her geçen gün büyüyor gibi yada bilmiyorum bu benim kendi kuruntum mu bana muavin olun lütfen??  

Similar threads

İlişkiye girdim boşalma olmadı Hamile miyim? sevgilim ile ilişkiye girdim ama bşalma olmadı adetim gecikti bundan önceki adetlerim de 1 hafta gecikmişti lakin şu lahza 2 hafta gecikti Ara Sıra ağrılarım oluyor geçiyor vücudum şişti azıcık ve yumurta akı tarzında akıntım oldu ( akıntım daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Ters ilişkiye girdim gebe miyim merhaba ben doktora gitmeye utandım size sormak istiyorum eşimle adetimin 4günü arkadan beraber olduk içime boşaldı spermlerin geri çıkma gibi bi ihtimali var mı ? eğer varsa ve vajinama değdiyse gebe kalma ihtimalim var mı ? adetlerim çoğunlukla yamalı oluyor ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
İlişkiye girdim kızlık zarım bozuldu hoşgörü suyu ile Hamile kalırmıyım Nişanlımla adetimin son günü ilişkiye girdim ilk kez oldu bakireliğimde bozuldu ertesi günü yeniden girdik sonrasında ella ilacı içtim ikisinde de içime boşalmadı karnıma boşaldı ama hoşgörü suyu gelmiştir ondan belirli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Zıt ilişkiye girdim gebe kalırmıyım ? Ben 2 gün önce sevgilimle zıt ilişkiye girdim bakireyim tepede olan oturur pozisyondaydım ama sevgilim boşaldımı farketmedik fakat kesintisiz tükürük ile kayganlaştırdık bi kaç sitede vajinaya sperm değdiyi zaman hamile kalabilme ihtimalim varmış değdiyse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Prezervatifle ilişkiye girdim hamile kalır mıyım Merhaba ben yumurtlama tarihimin ilk iki günü prezervatifle erkek arkadaşımla sürtme yoluyla birlikte olduk Ben bakireyim ayrıca boşalma da OLMADI hamile kalma ihtimalim var mıdır prezervatifli olmasına karşın  
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt