Hamile kalmak icin soğan ve incir kuru nasıl kullanılır?
Hamile kalmak isteyen ama yumurta sayısı yeterli olmadığı icin hamile kalamayan bayanlar icin yumurta sayısını artırarak hamile kalmayı kolaylaştıran incir ve soğan kurunun nasıl hazırlandığını, nasıl kullanıldığını yazımızda anlatmaya calışacağız
İncir Kurunun hazırlanması:
2,5 su bardağı kaynayan klorsuz suyun icine yaklaşık 15 ya da 16 tane kuru inciri ekleyin İncirleri kaynar suya eklemeden once iyice yıkayın ve ikiye bolun
20 dakika kaynattığınız incirleri soğumaya bırakın Ilıyan karışımı suzun ve gun icerisinde yemeklerden 15 dakika once icin
Kuru incir kurunu hamile kalmak isteyen bayanların 2 kez 21 gun kullanması oneriliyor 21 gun tamamlandıktan sonra tam 7 gun ara verin ve tekrar 21 gun kullanın Unutmadan soyleyelim bu kuru her gun gunluk olarak hazırlamanız gerekmektedir
Kuru soğan kurunun hazırlanışı ise şoyledir;
Klorsuz iki bardak suyu kaynattıktan sonra orta boy bir soğanın en dıştaki ince kabuğunu soyun ve parcalayarak kaynayan suyun icine ekleyin 5 dakika kadar kaynatın Soğumaya bıraktığınız soğan kuru ılıdığı zaman suzun ve oğle ve akşam yemeğinden 15 dakika once bir bardak icin Kuru 15 gun uygulayın ancak kur bittikten sonra tekrar uygulanması onerilmiyor
Hamile kalmak isteyen ama yumurta sayısı yeterli olmadığı icin hamile kalamayan bayanlar icin yumurta sayısını artırarak hamile kalmayı kolaylaştıran incir ve soğan kurunun nasıl hazırlandığını, nasıl kullanıldığını yazımızda anlatmaya calışacağız
İncir Kurunun hazırlanması:
2,5 su bardağı kaynayan klorsuz suyun icine yaklaşık 15 ya da 16 tane kuru inciri ekleyin İncirleri kaynar suya eklemeden once iyice yıkayın ve ikiye bolun
20 dakika kaynattığınız incirleri soğumaya bırakın Ilıyan karışımı suzun ve gun icerisinde yemeklerden 15 dakika once icin
Kuru incir kurunu hamile kalmak isteyen bayanların 2 kez 21 gun kullanması oneriliyor 21 gun tamamlandıktan sonra tam 7 gun ara verin ve tekrar 21 gun kullanın Unutmadan soyleyelim bu kuru her gun gunluk olarak hazırlamanız gerekmektedir
Kuru soğan kurunun hazırlanışı ise şoyledir;
Klorsuz iki bardak suyu kaynattıktan sonra orta boy bir soğanın en dıştaki ince kabuğunu soyun ve parcalayarak kaynayan suyun icine ekleyin 5 dakika kadar kaynatın Soğumaya bıraktığınız soğan kuru ılıdığı zaman suzun ve oğle ve akşam yemeğinden 15 dakika once bir bardak icin Kuru 15 gun uygulayın ancak kur bittikten sonra tekrar uygulanması onerilmiyor