Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hamile Kediye Vuran Kadın: 'Sonuçta Bir Hayvana Vurdum, Suç Olduğunu Bilmiyordum'

Hamile Kediye Vuran Kadın: 'Sonuçta Bir Hayvana Vurdum, Suç Olduğunu Bilmiyordum'
0
41

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-166de85c0b9e5f877c2270da194d54b5ae6dc0da.jpg

Ankara'da spor salonu çalışanlarının beslediği gebe kediye iş yerinin önünde geçerken vuran ve çanta fırlatan S.B. isimli bayana bin 33 TL para cezası uygulandı. S.B. tabirinde "Sonuçta bir beşere vurmadım, hayvana vurdum. Bunun hata olduğunu bilmiyordum" dedi.

Geçen Salı günü Keçiören ilçesindeki spor salonunun önünden geçen bayan, iş yerinin önünde sandığın üzerinde oturan kediye tokat atıp, çantasını fırlattı.

Bayan, daha sonra yoluna devam ederken, etraftakilerin ihtarıyla durumu fark eden spor salonu çalışanları, güvenlik kamerası imajlarını izledi. Bayanın kediye uyguladığı şiddeti görünce şaşkına dönen çalışanlar, imajları toplumsal medyada paylaşırken, polise de şikayette bulundu.

Bayanın kediye vurmasının kamera imajı

"İnsana vurmadım, hayvana vurdum"

Ankara Emniyet Müdürlüğü Etraf, Tabiat ve Hayvan Muhafaza Şubesi takımları, kadının bulunması için çalışma başlattı. İmgelerin incelenmesi sonucu kadının S.B. olduğu belirlendi. S.B., olay yerine yakın bir noktada polis gruplarınca gözaltına alındı. S.B. emniyetteki sözünde, "Kedi yaklaşık 4 gündür beni takip ediyordu. Ben de olay günü tekrar görünce sinirlendim ve ona vurdum. Sonuçta bir beşere vurmadım, hayvana vurdum. Bunun kabahat olduğunu bilmiyordum. Pişmanım, sahibinden özür dilerim" dedi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında 'mala ziyan verme' suçundan isimli süreç başlatılan bayan, 1033 lira idari para cezası uygulanarak hür bırakıldı.

"Özrünü katiyen kabul etmiyoruz"

S.B'nin emniyetteki tabirini duyunca şok olan iş yeri sahibi Görkem Akyüz, "Kadını yakalayan polis takımlarına çok teşekkür ederim, sağ olsunlar anında bize haber verdiler. Bayanın yakalandığını duyunca keyifli olduk. Bayanın emniyette verdiği ifadeyi duyunca şok oldum. Akli dengesinin yerinde olmadığını gösteriyor bu tabirler. Bu türlü bir tabir olamaz. Kamera kayıtları da var, kedi yaklaşık 6 aydır burada. Karnesi dahil her şeyi var. Biz kedinin tüm aşılarını falan yaptırdık. Bu türlü bir ifadeyi kabul etmiyoruz. Onun bize karşı olan özrünü de mutlaka kabul etmiyoruz. Yakalandığının sevincini yaşarken para cezasıyla kurtulmasının kederini de yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.