Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

hamile miyim? kızlar yardım edin

hamile miyim? kızlar yardım edin
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
hamile miyim? kızlar yardım edin gebe miyim? arkadaşlar ben 4 takvim evliyim 5 ay önce tüp bebek yaptırdım tutmadıve benim bu ay adetim gecikti 5 de olacaktım olmadım henüzve belirtileri var karnım şiş ve sancı var her 1saat acıkıyorum ve kaşınıyorumhamilemiyimkizlaryardimedin5c5a2f238d9cfalt evde test yerine getirmek istiyorum ama illa sabahtan mı gerçekleştirmek şar bugün akşam yapsam çıkarmı?sonucu fazla merak ediyorum  

Similar threads

Kasıklarım ağrıyor ben gebe miyim acaba kızlar kasıklarım ağrıyo hamilemiyim kasıklarım ağrıyor hamilemiyim kasiklarim agriyor karnım ağrıyor karnım şiş merhabalar benim adetim 5 gün gecikti fakat sanki her an hastalancakmışım gibi karnım şiş ve kasıklarım ağrıyor yemek yemek yedikten sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
banada takviye banada hamile miyim? lütfen söyleyin hamile miyim? Merhabakar adetim uyumlu olurdu Gecen adet bittiğinde 45 gün daha sonra ilişkiye girdik eşimle ama bu ay 5 7 gün gecikti Karın ağrım var lakin adet olamıyorum korkuyorum hamile olma ihtimali % kaç? Idrar Deneme yapsm yanıt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
sol kasığımda fazla sancı var adetim gecikti gebe olabilirmiyim 2 senelik evliyim kistim var bebek istiyoruz fakat olmuyo adetim her ay gecikiyo ve oluyo bu ayda olucak diye korkuyorum lakin olursada allahtan olmzsada allahtan neyse adetime geri dönüyorum fazla düzensiz bundn 5 gün önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Adetim gecikti test yaptım hamile miyim?? merhaba beyza bayan ben 24 eylül de adet oldum en son dün evde test yaptım tek çizgi çıktı bugün kan verdim o da olumsuz çıktı adet sancım da çok fazla var ama birincil defa böyle bi gecikmem oldu onun için fazla sıkıntılıyım ne olur yardımcı olun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
5 ay önce sevgilimle anal arkadan ilişki yaşadım gebe olabilir miyim ? Meraba ben sevgilimle arkadan ilişkiye girdim ve üstünden 5 ay fln geçti fakat adetim 6gun gecikti cok korkuyorum hamile olabilir muyim acele yanıt verir misiniz  
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,496Konular
981,697Mesajlar
29,772Kullanıcılar
GsuatSon üye
Üst Alt