Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

hamile miyim ?

hamile miyim ?
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
hamile miyim ? merhaba ben 22 mart adet oldum lakin bu ay adet olmadım16 sında adetim gelmesi gerekiyor 19 gün geçti 78 gün arayla 2 sefer gebelik kan testi yaptırdım, 2 sefer evde idrar testi yaptım netice negatif çıktı,adetimde bağdaşmazlık hiç olmadı şimdiye değin lakin gebelik belirtileri var bende,yaklaşık 3 hafta önce 2 gün akıntı biçiminde çok az kahve lekelenme olduŞimdi kasık sancısı, şeffaf akış iç çamaşırım ıslanıyor aralıksız, baş dönmesi,ilk 10 gün iştahsızlık ve derhal güya içimde canavar var iştahım açıldı,göğüslerimde dolgunluk, acaba hamile olabilirmiyim geç döllenme olabilir mi? Benimle benzer durumu yaşayan varmı acaba benimle paylaşırmısınız  

Similar threads

ADETİM BİTTİĞİ GÜN İÇİME BOŞALDI HAMILE OLABİLİR MİYİM merhaba yaklaşık bir ay önce eşimle birlikte olduk o gün adetimin gittiği gündü ve içime boşaldı hap aldım bundan başka ama son bir haftadır mide bulantısı ve göğüs hassasiyeti şikayetlerim var adetimde gecikti acaba olanak var mı  
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Hamile miyim Kızlar asistan olun lütfen adetim 2 hafta geciktim bugün çubuk deneme yaptım idrar testi 2 çizgi de belirgin lakin 2cisi hafif silik gerisinde kan testi yaptırdım 120 çıktı sizce gebelik var mı çok yeni olduğu için bu dek düşük çıktı değerleri Epilepsi hastasıyım ve ilaç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
adetim gecikti hamile miyim ben 1 aylık evliyim ve hiç korunmadım adetim 5 gün geciktimidem bulanıyo basım dönüyo v benzeri karnımın içinde bişeyler oluyo belirtileri var nerdeyse fakat testler defalarca negatif daha kan testi yaptımadım fakat böyle bişe yasyıpta hamile oldugunu ögrenenler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Üzerine Görmüş Olabilir miyim? Bunu nasıl anlayabiliriz ? Haziran ayında erkek arkadaşımla sürtünmeli ilişki yaşadım İlişkiden sonradan vaktinde 3 defa adet oldum fakat ilişki öncesi adetlerim 67 gün sürerken ilişki sonrası adet kanamalarım 23 gün sürdü ve kanama epeyce azdı İlişkiden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Adetim 8 gün gecikti gebe olabilir miyim ? Adetim 8 gün gecikti acaba hamile olabilir miyim nelere bakmam gerekiyor arkadaşlarım O Kadar belirti değil ta fazla uykum geliyor bu hamilelik belirtisi olabilir mi takviye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,496Konular
981,697Mesajlar
29,772Kullanıcılar
GsuatSon üye
Üst Alt