Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hamileliğin yedinci haftasında bebeğin gelişimi nasıldır?

Hamileliğin yedinci haftasında bebeğin gelişimi nasıldır?
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hamileliğin yedinci haftasında bebeğin gelişimi nasıldır? Hamileliğin yedinci haftasında bebeğin gelişimi nasıldır? Hanımlar tecrübeli gebelerden önemle rica olunur Hamileliğin yedinci haftasında bebeğin gelişimi nasıldır? Benim şuan karnım 7 aya girmek üzere beni neler bekliyor acabahamileliginyedincihaftasindabebegingelisiminasildir5c59c5380e5ebalt  

Similar threads

Bebeğin 4 ayda gelişimi nasıldır? Merhaba arkadaşlar Benim bebeğim 4 ayına girecek sizden bu konuda bilgi ve teklif istiyorum Hemen Şimdi birincil anneliğim olduğu için çok heyecanlı ve acemiyimbebegin4aydagelisiminasildir5c59bfa264cbealt Bebeğin 4 ayda gelişimi nasıldır? Deneyimli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Gebeliğin 6 Haftasında belirtiler Gebeliğin 6 Haftasında Neler Olur? Artık gebe olduğunuzu öğrendiniz adetiniz olasılıkla 1 hafta kadar gecikti Eğer hala öğrenmediyseniz bu hafta en erken gebelik belirtileri size hamilelik tüyoları verebilir Eğer gebeliğinizden haberdarsanız bundan böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Bebek bekleyen anne baba adayları, bebeklerinin hafta hafta gelişimini neye benzediklerini merak ediyor. 40 hafta yani 9 ay 10 gün sürecek heyecanlı bir yolculuk başlıyor. Bu yolculuğun sonunda aile fertleri çoğalacak. Hamilelik sürecine girildiğinden itibaren yaşam tarzından, fizyolojik ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
İlk haftayı atlattıktan sonra hamileliğinizin 2. haftasında sizleri bekleyen yenilikleri merak ediyor musunuz? Cevabınız 'evet' ise hamileliğin 2. haftasındaki gelişimlere gelin beraber bakalım! Yasemin.com editörlerinden Ebrar Albayrak'ın derlediği Hafta hafta gebelikte 2. hafta... Henüz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Hamileliğin 25 haftasıyla temel cizgiler belirlendi Şimdi sırada ayrıntıların gelişimi var Once bebeğinizin son durumuna bakalım Ardından sizde yaşanan değişimleri inceleyelim Hamileliğin 25 haftasında bebeğim nasıl gelişiyor? Bebeğiniz bu hafta iyice tombikleşti ve 700 gr oldu Boyuysa yaklaşık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,497Konular
982,118Mesajlar
30,078Kullanıcılar
zegendSon üye
Üst Alt