Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hamilelik Diyaloglari...

Hamilelik Diyaloglari...
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Gebelik Diyaloglari 01 Neee hamiyle misin? Vay alçak bana bunudamı yapacaktın? Ay ne vuruyosun be adamHamiyle değilim hamileyim Nee ben hemen babamı olacağım? Evet Hah bir baba olmadığım kalmıştı 02 Hamileyim aşkım Kimden? Kimden olcak senden Sus birde yanıt veriyosun Aa manyakmısın ne vuruyosun? 03 Hamileyim Bahse var mısın? (adam kısırdır) 04 Hamileyim Afferin kız en sonunda bi işe yaradın Ay mersi Hah şöyle hade acilen git de tarlayı sür sallanma Böhüee (ağıt efekti) 05 Hamileyim Adülrezzak Yane Çocuğumuz olacak Olmasa olmazmıı 06 Aşkım hamileyim ben Kimden ulann? 07 KarıcımHamileyim ben OhaCezmi ohaa 08 Sevgilim sana bi haberim var Cidden mi? Hadi söyle o süre TamamlanmışSölicem ama bakSonra hayalet görmüş gibi bakmaÇığlık atmakBenden firar etmek yok Işlenmiş canım Bak söz ver Ya sen bi söleAlalalaKaçmam merak etme PekiLakin bak kızmakda değil Ya bayan dellendirme beni söle Peki kapa gözlerini O niye? Ay pardon hayatım yaa Ya hazır kızım söleme hiç bişiSenlenmi uğraşacam ben lanDefol git ananın evineBi hafta gelme Fakat hayatım hamileyim ben Ozaman hiç gelme! Paranoyak kocaya böle bişi derseniz 09 Hamileyim bey Hami kim la 10 Sevgilim sana super bi haberim var Neymiş? Hamileyim ben Aslında mi Aslında Ant et Yemin ederim Kuyruk salla Ay adam hamileyim ben evlenelim bundan böyle çocuğumuz olacak Ne güzelde ben zaten evliyim 11 Rıza hamileyim ben Sorduk mu? Hayvansın Rıza 12 Rıza ben hamileyim Ne zamandan beri? Galü beladan beri Ne diyosun sen yaa? 13 Rıza hadi oyun oynayalımSen bana bi futbolcu ismi söle ben ' leyim ' diyeyim Laaa! hamilemisin yahut? Çok zekisin rıza 14 Rıza hamileyim ben Geçer Yuh 15 Muttalip,eee ben,nasıl derler,iki canlıyım bundan böyle VışşKezban kaç yıl sonradan kedi olacan? Ne kedisi Muttalip? Allan salaa Kezban,9 canlı ne süre olcan onu seslenmek istedim Hayvansın Muttalip 16 Aşkım,ben hamileyim İyi İnsan bi sevinir demi? Necla ben hamileymişim gibi davranamam,gebe olan sensin 17 Anne,baba ben hamileyim Baba:Nasıl oldu o? Anne:Rıza bu kızı biz nasıl yaptıysak aynısını onlar yapmış Baba:Ne kadar terbiyesizsin Melahat,çocukların yanında bu konular konuşulurmu Anne ve Kız: 18 Hamileyim aşkım Bırak derhal Valla bak Hani bakim 19 Hamileyim Allah analı babalı büyütsünAma bendense aldıralım 20 Zühtü hamileyim ben Uyu bayan kedidir kedi  

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt