Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

hamilelik döneminde bitkisel çaylar nasıl kullanılıyor

hamilelik döneminde bitkisel çaylar nasıl kullanılıyor
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
hamilelik döneminde nebati çaylar nasıl kullanılıyor Hamileyim kızlar ve vücut direncimi birazcık arttırmak ve daha organik birşeyler tüketmek adına bu döneminde nebati akarsu tüketimine siklet gösteriyorum lakin hangi çaylar ne değin kullanılmalı bilmiyorum bu hususta bilginiz var mı ?  

Similar threads

Hamilelik Döneminde Bitkisel Çay Tüketimi ve Diğer İçecekler,Gebelikte Nebati Çaylar Bitki Çayları Nebati çaylar her zamankinden daha pozitif jurnal hayatımıza girmiş durumdadır Vaktiyle sadece aktarlardan alınabilen ve genel olarak külfetli işlemler sonrası hazırlanabilen bitkisel çaylar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
kadın we erkek için nebati karışımlar kızlar denemedim ama bi yerde buldum umarım işinize yarar Bitkisel tedavide erkek ve bayan için 2 ayrı macun hazırlayarak 2adet dönemine değin çocuk yapabilirsiniz Bu yöntem her zaman tüp bebek denemelerinde dahi başarılı olamayanlarda deha etkisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Hamilelik Çatlakları İçin Nebati Öneriler Hamilelik Çatlakları İçin Nebati Yağların Faydaları Tüm annelerin sorunudur gebelikte oluşan çatlaklar ve bu çatlakların bitkisel yağlarla çare edilebildiği söyleniyor uzmanlar göre gebelikte oluşan çatlaklara hangi yağ iyi gelir nasıl kullanılmalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Hamilelikte Rezenenin Faydaları ve Zararları Nelerdir? Hamilelikte rezene çayı içmek güvenli midir? sorusu, anne adayları tarafından enn çok sorulan şeylerden biridir. Makalemizde bu hususta bilgi alabilirsiniz. Hamilelikte Rezene Çayı İçilebilir mi? Doktorlar Cevaplıyor Dr. Orhan Ünal’ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
414
Gebelik Döneminde Anne Adayının Dikkat Etmesi Gerekenler Neler Hamilelikte Gıda Hamilelik dönemi, bütün temel besin maddelerine duyulan ihtiyacın arttığı bir dönemdir Bu dönemde anne adayı, ne değin dengeli ve sağlıklı beslenirse, kendisi ve bebeği adına doğum sonrası dönem öyle kolaylaşır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt