Hamilelik mesajları Hamilelik sürecindeki anne için fazla güzel sözler, gebelik mesajları anne güzel sözleri Hamilelik sürecinde olan ve hamile yada anne olanlara çok hoş sözler kâğıda dökmek istiyoruz Aslında bu sözler, dünyaca ünlü meşhur kişiler kadar kaleme gücenmiş Anneliğin ne değin ulvi ve ulu bir duygu olduğunu öven, düşündürücü olağanüstü sözler kendimce Paylaşmak istedim kızlar 1549104182 1549104182 hamilelikmesajlari5c55743b14bf4hamilelikmesajlari5c55743b14bf4 hamilelikmesajlari5c55743b14bf4 Beni de bir başlıca doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur (ATATÜRK) Anneler, herşeyi görmeseler bile kalpleriyle duyarlar (OSTROVSKI) Kadınlar zayıftır fakat anneler kuvvetlidir (VICTOR HUGO) Çocuğunu kaybeden bir anne için her gün birincil gündür; bu ıstırap ihtiyarlamaz (VICTOR HUGO) Dünyada öğretilen tüm bilgilerin hiç biri, bize bir ananın bir bakışının, bir kelimesinin verdiği şeyi anlatamaz (WILHELM RAABE) Kadının en büyük vazifesi analıktır (ATATÜRK) Ana sevgisi, egoist duyguların en üstünüdür (ALAIN) Bana, okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız söyleyeyim: Annemdir (ABRAHAM LINCOLN) Hiç bir süs ve elbise bir kadını, analık sevgisi dek güzelleştiremez (BRACHVOGEL) Insanlar anneleri onları ne yaptıysa odurlar (EMERSON) Anne, hayatın sonsuzluğudur (EMILE ZOLA) Hiç kimse, kollarında bir çocuk tutan anne dek çekici ve bir kaç çocuk arasındaki bir anne değin saygıdeğer değildir (GOETHE) Cennet anaların ayakları altındadır (HZ MUHAMMED) Annesinin gönlünü kıran büyük günah işlemiş olur (HZ MUHAMMED) Bir anne yüreği dibinde af yer alan bir uçurumdur (HONORE DE BALZAC) Anne, tekrar tekrar haklıdır (HERMAN SUDERMANN) Erkekler anneliğin ne olduğunu bilmezler (OSCAR WILDE) Belkide anneliği en güzel bu aşağıdaki çizim anlatıyor kızlar 1549104182 1549104182 hamilelikmesajlari5c55743b18adfhamilelikmesajlari5c55743b18adf hamilelikmesajlari5c55743b18adf Süper yaa